正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
「得你咁on9 比錢去睇」
犯法仲大大聲講

「有得免費睇, 點解唔可以睇曬兩邊?」
買賣雙方所有選擇都有機會成本
經濟學第一堂你都唔識

免費睇更加令AV業界損失同少咗資源製作 令個行業死得更快

支持劣幣港女又會令日本妹高質片死得更快所以我反得有理
下 完全冇吹奏個條女喎 又屈我呀

咁你屈我啦 我冇問題架

但我主要係想笑鳩你成個傻鳩每個回覆都打咁多字姐

好好笑 廢青冇野做得閒到咁
係咪我唔撐你就係PR 五毛
犯法?邊條法呀, 毒撚傻鳩
你舉報左d A片網未呀, 正義撚
喂, 我等緊你即刻駁咀呀, 快啦屌
唔好阻住我開咸網打J
如果樓主唔係打手就好可憐
反社會人格嘅表現
你有p 牌認證 唔洗多講
推你就推 我休息吓先
4月睇埋條片先啦
拍A片同你平時上節目完全唔係一回事
以前啲AV女優上電視個樣都可以差好遠
版權條例唔係無人中過

香港終審法院於2007年5月18日駁回一項上訴,案中上訴人曾利用 BitTorrent (BT) 點對點檔案分享程式將侵權電影上載至互聯網,被裁定罪名成立,判入獄3個月。這是全球首宗利用 BT 程式在網上分發電影侵權複製品,而被告人亦被判入獄的執法個案。

作私人和家居用途並不屬刑事罪行。然而,版權擁有人仍有權循民事途徑向侵權者索償。
你做得好 乖呀

一個仙都唔好益隻牛肺
都係 無得救 滲透太嚴重 但係我必須發聲 正視聽
講到你駁唔到就俾你地PR話反社會
同baby condom啲言論 連登仔反姜濤係反社會人格

仲話唔係鏡粉2.0
睇咗片花啦 唔多店 典型封面騙案 封面係影得靚 內容就妖怪通
快舉報我我好興奮
你買一套A 片. 我就上網免費睇一次
實行攬炒成個行業
“日本市場反應淡 港媒反應過大”

好正常架喎
你試下換個情況
而家係有個香港球員去踼英超
咁英國個反應都會淡 而香港媒體肯定大力宣傳
咁會唔會構成你唔支持佢嘅理由
你繼續 只要你唔俾錢垃圾港女 我無所謂 你自己柒啫
你都弱撚智 反社會到你地班藍絲廢老

我DMM有60幾套 你慢慢睇

一有優惠我又十套十套咁買 你繼續努力
影出黎睇下邊6x 套先啦
我要上網搵片呀
會構成唔支持理由 上面講咗 六本木收費 廟街質素 不可支持

因為我買飛入場睇開夏蘭特 你俾件陳七我睇 波飛無平到咁點對得住球迷

你個例子唔存在歧視 踢得好就值得撐 踢得唔好就俾人屌退飛 就咁簡單

而明顯條女用一想線方式谷同俾傳媒集團一致洗地式推廣

但係佢得民港甲質素 點解要支持?
垃圾仔窮閪
點呀, 拿拿臨買返6x 套, 再影出黎仲黎得切嫁
即刻駁咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞