正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
但無證明係你

正如我係街邊執左超級市場收據
唔通又可以話我係超級市場買左野?
你都on9
我唔登入:
點show 到已購買清單
點買 點會有已購清單

AV網會隨便Share 俾公家電腦嘅? 用吓個死人腦

我screen cap 證明你會點 係咪打賭出街裸跑港豬真係蠢 成日俾我撚
你會街邊執到DMM 帳號連70套作品?
你呢個只不過係cap圖

我cap我果個放上網,一樣有人拎左當自己都得
你似乎唔明白digital cap圖其實無乜證明作用

再者好似netflix disney+咁
開一個email再share幾個人一齊用其實好普遍
閱讀障礙

我問你呀 我有相影screen 個 page 你會點找數 我顧及你感受 廢事貼咗你會好撚柒
我咪話 screen cap 我直接影mon呀 死港豬
你會share AV收藏嘅網 俾邊撚個咁弱智呀 屌 邊個俾錢幫人起機咁傻仔
你似乎唔明你挑戰我 結果我貼到screen cap你係有幾柒

傻閪港豬 返去睇左膠Disney+ 啦
痴女系根本泛濫到爆 呢兩年僧多粥少 市場想要返啲天然同後生女
一套AV好貴咩?
一百套AV好貴咩?
一個月netflix+disney+好貴咩?

果少少錢都計餐死咩,又唔係窮
佢要你擺埋身份證 出埋樣自拍
佢先肯信
好在呢到唔係正式辯證的法庭
唔係你呢D真係叫唔到證據

首先你將一幅我假設係原圖的有力證據,用數碼方式修改,變成可以係偽證

另外如果我係我個mon學你咁貼一張memo紙寫上你連登名,係咪代表我mon上任何野都可以入你數先

注意:任何野可能唔止AV收藏庫
笑撚死
話俾人知自己睇野與別不同係咪就代表你有獨立思考
清水健同佢合作
都算勁嘅
另外想針對你講「劣幣驅逐良幣」呢點
本身日本AV就充斥住大量「劣幣」,5、60路,肥到痴線的女人,假大波大屁股果D,但人地都接受容許呢類題材

你可以話你唔會揀呢D「劣幣」
但唔代表其他日本人唔揀
某程度上你反而係否定緊日本人的包容性
否定緊日本人對AV女優的尊重
關價錢咩事 你依家屈人老翻點知你自己先係睇開老翻 唔識用DMM
我無話你睇老翻喎
我邊隻字有老翻甚至老翻意思?

我只不過係問你有幾多正版姐
都係果句 70套點都有唔細成本 絕對唔會係同人分享

其次 呢個證據確實 因為你一開頭係話Digital 先唔夠真實 我有埋實國係秒殺咗你

執國圖更無可能 因為執相都要時間 我好快貼上黎 唔會有足夠時間後製

就算你要開新帳號買60套 淨係注冊日本網站都無可能咁快 更何況咁多套作品 買都好大工程

所以你柒咗架喇

柒咗仲兜
佢地港豬天生無腦 有得佢地

難怪PR叫佢地撐牛肺就撐牛肺 撐白卡姜就白卡姜
我有理有據 你有獨立思考嘅話 一早可以舉一反三

結果駁我唔到只可以以人廢言 單單打打
玩屎 仲要俾清水健逼佢自己食返
70套咋

唔係7萬套、7百萬套
唔好以為好巴閉啦
做咩唔用”小路彎彎號”幫自己手呀樓主?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞