正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
Block咗啦你仲後知後覺咁
無咩人未block你
死谷硬推係叫吹奏唔係叫好奇心? 仲要你篇文用埋垃圾鏡粉啲垃圾emoji 正正就係PR 露底嘅職業病

你呢一係未反佢借AV 上位奶電影圈 你已經係唔清醒唔理性 要屌醒
又正視聽
一日有幾多個關於shl既正視聽post
傳媒吹奏而你受落 你咪就係中計俾人洗腦宣傳成功

仲話有獨立思考

同啲強國網民有咩分別

你最矛盾嘅係你話等老翻嘅邏輯
睇老翻應該對銷情莫不關心先係
咁點解仲要出黎護航死撐幫佢救火
你係邊度睇得出我關心銷情?
你唔去聽又點知鏡中鏡全首廣東話?
以你嘅理論同邏輯,就算係人地講或者網上留言你都應該當唔知同冇聽過,如果唔係咪中左PR計?
咁與會者平等權利之下 你理得我立場係咩 我屌佢邊一方面都唔關你事 只要我理據贏晒就係事實

你唔鍾意我嘅意見 無人逼你睇逼你回覆 無人逼你認同 但你咁在意要阻人表達理據充分嘅意見
因為你係既得利益者? 除非你係收錢出黎洗地 否則點解唔俾我有自意見一定要接受你地洗腦轟炸式宣傳

「咁大個人 都咁易俾人操控你諗法 洗你腦鍾意唔鍾意啲乜 就自己反醒吓自己」
呢句同你地自己講啦 港豬 你地咪就係傳媒餵咩都照食嘅巨嬰 所以傳媒谷鏡 魔鏡就紅咗 姜濤就成為咗香港代表 然後咪柒出國際囉跟本盲從附和黨媒就係香港人有份捧紅隻姜濤

今次SHL咪就係港媒比係度洗地自吹自擂嘅國際巨星

全民造星2.0

咁唔識獨立思考 受傳媒影響奶港女 做呢啲有背景行業非人生活工作 都話係光榮

仲會咩議呀 你同班同胞去圍爐啦
唔聽唔睇 都知佢地賣香港本土身份 係講廣東話 只係啲口音重啲啫

你蠢到咁都當係point 打稻草人都打到咁肉酸 

鏡中鏡嘅柒事 國際新聞都有 睇新聞已知道姜濤癲咗衝落台叫

呢個唔係鏡粉先知 柒到咁全香港人都知架喎

港豬真係無腦唔係扮

我又無份寫罐頭留言 我指出佢地有問題證明我清醒啦 講到明反PR仲話人中PR計

我舉報有人偷竊 代表我有份偷 ?同謀先會知道人犯案?

你真係零邏輯思維零道理 你地素家軍仲廢過屎家軍同日新帝國啲打手訓練多啲先好出黎啦 好心你地班新移民
Block左都抵唔住頸覆,block黎做咩,笑死
條女起碼叫做有啲野你睇,鏡狗人柒樣賤又冇料,咁都有得比
又PR 好悶 新會然就PR 好慘囉

刻板印象到咁唔比討論

btw,

似為政治

多過為av嘈交
三崎奈奈唔錯
睇死傻閪Karen會死撐佢
唔撐日本妹
同撐Mirror一樣道理
你係咪on9咁按你邏輯
話為廣東話進入世界視野 所以盲撐鏡中鏡 姜濤

根本廣東話/香港製造唔係免死金牌 差就係差 垃圾就唔應該支持
你個名有P牌 唔到你兜架喇
反正我全都J
wfc
一撚樣

鏡狗都有做好多歌影視俾你睇

有得比 柒出國際呢一方面絕對有得比
你死撐條垃圾牛肺 我話抵制佢你就洗版 因為你知我講中事實 驚影響銷量
我屌你老母
我要聽佢用廣東話講 好正 插大力啲
我要呀

你明唔撚明呀屌你老母

你咁撚鍾意聽日文就死撚去日本住啦屌你老母

咪又係日本廠出片
你咁反日唔好睇啦

港女講廣東話你落樓下公園都聽到

唔值得俾錢睇 港女垃撚圾 經過電子雞之亂 要抵制直到佢地知道扮上菜無用

佢地就會降價求售

男人要合力議價 唔好捧班垃圾平胸乾鮑上天
講得咁好聽、咁大義凜然

請問樓主買過幾多隻正版AV DVD/網上正版串流?
我一早打咗預防針啦柒頭 你以為我唔知你地打手啲垃圾論點

買咗就快70套秒撚咗你條柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞