正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
其實你都幾邏輯有問題
講緊同類型對比又拉咗落其他唔關事既野到
Anyway, 你鍾意做獨醒撚就繼續啦
咪理佢啦 睇下個post幾多負評就明
我咪用緊同類型嘅造星PR 做對比 你拉開話題都唔夠我講
樓主老母見到有香港人下海又準備下海?講兩日就冇人講啦駛唔駛連續開咁多個po狙擊
高質留明今晚睇
咁你又話大陸脫衣直播好多講廣東話,但係你唔睇又點知入面好多人都係用廣東話直播?好啦,你話喺新聞入面睇到話好多人喺大陸封城期間做雞,但係你覺得喺大陸嗰啲直播講廣東話定普通話邊個會比較大吸引力? 咁一定係後者比較可信啦,而講廣東話係比較少數。所以你話冇睇,呃鬼啊?
有負皮更加證明港豬被洗腦 Mirror式刷負皮 成班系統性咁攻擊我呢啲有證據理性反對嘅人

呢啲就係新香港 就係香港人捧紅姜濤呢啲垃圾嘅主要原因
PR唔會停

姜濤止唔止吹奏咗兩日,兩三年都有突 所以要反
新聞你係咪唔識字 廣州封城多咗好多成人直播
我無睇

正如我無去過新疆都知有人權問題

我無去過烏克蘭都知打緊仗

點解一定要睇過大陸直播先知無撚腦你同幫港出聲班垃圾有咩分別

「你去過中國未?未去過點知中國唔好」嘅邏輯
靚唔靚見仁見智啦
但我覺得出咗個AV女優後班人好似香港之光咁周圍曬
仲上Twitter FB慶晒祝咁就勁戇鳩
唔係話AV女優乜嘢
但未見過有人會話自己國家出咗個AV女優而自豪到咁
弱撚智
咁撚憎廣東話同香港人
開呢個Post 又唔撚用日文?
屌你老母柒頭皮
你自打嘴巴

「講廣東話定普通話邊個會比較大吸引力?⋯⋯ 而講廣東話係比較少數」

你地撐素海霖嘅原因 正正係因為廣東話雞係少數

用呢個做理據反我 你話你係咪倒米

大陸直播就係因為廣東話式微先更有價值 否則廣州妹質素變夠人地台妹砌

你地港豬個腦成日中but
有種仔女做雞做鴨 啲家長通知親友大肆慶祝掛橫額咁嘅感覺
TVB 廣東話台黎嘅

咁我反唔反得TVB呀

講廣東話=聖人? 咁啲高官同長官都講廣東話 你撐咗未?
講真一條片都係睇一次丁一次
點解你好似想同佢過人世咁
touch some grass啦毒撚
識講廣東話都唔支持
你都on99
樓主網上兇狠 現實碌撚
一早已經有講
條女拍埋去D日本妹都唔算標清
我亦都冇興趣睇佢台戲
做呢行嘅女 大部份係邊緣人
一係家庭破碎 一係嚴重童年陰影 社會性死亡 一係放棄自我

同以前操控妓女一樣....
妒忌個av
你想佢有幾正常
唔明有咩好反

佢係香港第一個日本岀片既AV女優 正唔正都好
一定係香港人關注多過日本人關注
好似踢波咁 如果有香港人踢到英超 就算係後備入場
香港都一定鋪天蓋地咁報道 講到香港之光咁
英國本土對佢地黎講一個後備入場嘅球員真係wfc
但樓主你又即刻將佢同啲英超一線嘅球員比 一定冇得比㗎

另外一點係佢出咗名之後 可能會有更多港女食住條水去拍
咁對我哋打J 嚟講一定百利而無一害
都唔知追擊d 乜撚野 咁撚得閒係連登打一大段野同人嘈埋d on9 交 不如現實搵d 野做仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞