正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
你地警察讀書少 唔識字我唔怪你地
唔係因為自己人撐
係因為廣東話代入感重啲
樓豬是咪開錯左台?
兒登有很多未成年人士瀏覽
影響到佢哋的心智成長
建議將帖文轉移去成人台
連仔唔該
咁點解PR 新東寶可以貼娛樂台教人買色情片 仲要用連登商業宣傳

因為後台夠藍就大撚晒?

根正苗紅有後台 難怪日本無人理 香港一味吹奏到變國際巨星咁大牌

原來拍過藍電影都無人知

抄深田詠美咁劣呀

咁日本第一間正宗茶餐廳係華記有廣東話有港式味道

夠唔夠親切呀 長官
你咪又係pr 講經咩
咁長官你駁唔駁到

根正苗紅有後台 難怪日本無人理 香港一味吹奏到變國際巨星咁大牌

原來拍過藍電影都無人知

抄深田詠美咁劣呀

人地人生就係為左做呢啲野
戇撚鳩,你攞姜濤嚟比做乜鳩
一個係男人,一個女人,而前者係唱歌,後者係拍AV,兩個都九唔撚搭八都唔知比嚟做乜鳩
我唔係盲撐素海霖啊,但係連作品都未睇到,就叫盲撐?
另外,你肯定大陸嗰啲直播講嘅真係叫廣東話?
係撚 我反佢都有理有據 你駁到咩 新東寶教埋人點買色情片就真係商業宣傳專業PR喇

原來拍過藍電影都無人知

抄深田詠美咁劣呀

好似你咁 存在為咗俾人block好心改名啦
點解唔比得

男女平等 可以比較

前者做娛樂 後者都係 兩個都有拍戲

仲要都係拍開中資片

原來拍過藍電影都無人知

抄深田詠美咁劣呀

兩個都係同樣PR洗地式宣傳吹奏 有咩分別
係 大陸成人直播好多東莞廣州澳門人拍因為封機封到窮 個個都要在家做雞
封城
就係唔想辛苦自己睇啲祖國醜女

咁你自己都睇大陸野啦,以你嘅標準就係唔應該去撐中資,咁你都冇資格去批評人去睇中資野啦
屈就自己睇個直播帶貨級數嘅人打丁 你地咪仲辛苦
師兄有feel 我撐你 你是對的
我無睇大陸嘢喎 無睇都知經濟清零廣東省首當其衝 呢啲睇新聞就知

所以我無睇過無支持過 有資格屌中資

我用開Fanza嘅
其實講廣東話先係最大Selling Point
更容易代入
咁 你係咪好鍾意鏡中鏡 全首歌都廣東話

你睇開TVB膠劇? 羊明都係講廣東話好有親切感

港豬真係無得救
所以更反映出佢無質素要靠Gimmick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞