正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
你即係為咗威燒70套作品嘅錢開個AC仲要限時1分鐘內申請完 仲要無得刷外國卡 你要儲值到先 再光速購買完成晒70套作品

你做到先會否定到我嘅真確性

同一畫我換角度影一樣得 因為帳號由我持有

你由想反對我抵制垃圾港女 變成轉移視線質問人有無買正版

請問同素海霖質素差似企街有咩關係

何況上面有人話你已經柒咗 白痴到唔貼身分證都唔信

死雞撐飯蓋 咪仲顯你地PR公司同條女柒
我質疑你做幾多好人好事

我屈你殺人放火係完全兩回事

有正版一樣可以睇老翻
有老翻一樣可以有正版
唔睇老翻更可以一樣唔睇正版,AV又唔一定要睇

你思想咁單一,永遠得黑同白有咩用?
彩虹都7隻色啦
果個抄你名嘅垃圾Beta狗 河北彩花_ 都挑怎過我機俾我秒殺咗 佢柒吓柒吓又係問人係咪睇老翻

我大大個DMM list係度
你真你白卡 Yes /No question唔夠人講 你講彩虹7色 Yes/No Question 係無7個Option咁多
是非題本身就係非黑即白 仲要係你質問人 你自已都唔知得 是/否 你個答案
驗腦啦

難怪俾人叫做青山友仲要口味同大陸人一樣咁差

問題係 你質疑無正版 而我嘅證據秒撚咗你
同有無睇/睇過老翻 兩者無關 你偷換概念係無用
支持河北彩花 反低質牛肺電子雞
呢啲咁既on9野都正視聽
你呢啲社會垃圾咪同班所謂PR一撚樣
你正正兩樣都有

你質疑我無正版 而我係有嘅仲要數量唔少 秒咗你

於是你駁我唔到 唯有屈人假圖

但係我解釋咗 法律同私隱上 / 時間上都無可能

你話我假圖 如今AI咁先進我叫你即做一幅你都無能力做啦

所以啲人咪話你係青山院友

有你呢種青山白卡反對 證明我係正確

你反駁唔到任何嘢 辱罵而唔敢正面反駁 係最廢嘅層次

我地抵制劣幣 最終全部男人得益 港女賣身都要減價 全部人都贏 點解唔正視聽?
俾啲鼓勵唔得既,等啲港女知道av咁好搵自然多港女去發展
就係咁樣會做壞市 廠商見平價下蘭貨你都搶
以後唔俾和牛你食 俾啲牛肺你地就算

最終令你有損失

佢一成功 AV會正式支那化 請晒中街華啲北菇同港嬸黎拍片 平又低質

佢呢啲真係只得廟街級數 只係封面呃人 正片根本唔係封面個樣
無人買會拍左幾十年?5、60路唔係今時今日先有
早係直樹舞子年代已經有

市場係好坦白,無人有興趣就無人買,無人買自然拍唔長,無人投資,到今時今日仲有咁多5、60路片就知,市場有需求,而且仲不斷發掘唔同題材,唔再以前咁少量,你無揀只係你個人口味,唔係代表整個AV業界

本身AV界可以大紅大紫的只係少數,大紅大紫完一樣可以被人遺忘,拍幾套之後消聲匿跡的女優千千萬萬都有,更令空缺口大,除左日本女人外,近年歐美女人嚟日本拍AV都多左,AV業界先唔係你口中咁排外囉

女優保障係少,但相對上報酬高,有D真係拍幾套就夠錢收山,或者還債,唔係點吸引到咁多女投身AV業,你估迫良為娼咩?而且紅得起的話,好似蒼井空呢D轉投電視電影界都仲得

人地搵邊個男優又關你咩事
男優本來係AV業就少之又少,所以來來去去都係果十個八個主演,其餘果D唔係打格就路人甲乙,清水健又唔止玩屎一樣,一切都係跟劇本而定,你估男優想點做就點做咩,素人片就得
本身對條女都冇乜野 由電子雞升LV做女優 要支持下
但我睇完呢個POST https://lihkg.com/thread/3339537/page/1
覺得佢好撚扮野 未紅先驕 之前3萬5出黎做雞 又點計先
就係因為無人睇 老年AV一直都做唔起

日本呀伯就算人口老化 都係睇後生女 而唔鍾意呀婆

仲話唔排外 歐美根本無一個做到一線 公司唔幫佢地走用S1果種銀彈攻勢去谷歐美女優

你幾是見過出成人展 出合作商品有鬼妹份? S1 Ideapocket都無一個呢啲一線鬼妹

點唔排外 搵清水健呢啲業界黑名單去拍佢 已夠晒排外

仲兜

日本公民身份仲難過美帝 足以證明排外

佢日文都唔識多句 攝影現場會除咗翻譯開工果時俾指示
仲會有咩支援

男優數量少之有少又點 Av新法之下 女優可以否決任何合作對象
就算簽約都可以唔洗賠錢 佢地可以限時內無條件要求下架
佢地大部份都blacklist清水健 所以得啲鍾意玩屎嘅人仲會拍佢檔
你以為片商唔驚啲女優反口

之前就有個男臨記結婚驚老婆知佢拍過片 所以破約要求新片下架
成套片嘅製作費Total Loss 拍啲小品都可能四~五十萬港紙啦

日本討論區都話有清水健就罷買 因為佢地支持開嘅女優都數臭呢個仆街
你仲柒吓柒吓 唔識update吓啲資訊
你都唔明白我果時個問題,時間係一樣人造物,「一秒」呢個定義係人為的,「一秒」的定義
銫133原子在超精細結構和基態這兩個能階之間持續9,192,631,770次躍遷輻射之時間。亦即係話,如果當時用另一種元素,用另一種計算方法,「一秒」就唔係而家的「一秒」,甚至每隔一段時間,人類又要修正「時間」,因為「時間」並唔係絕對,只不過係一種統一溝通、方便溝通的工具
而人往往就因為呢橏工具困擾自己

講返你
你都無證明到「dmm的帳號」係你「連登高天鷲」喎
你只係一紙memo紙貼左係mon上就當係你?
講真佢吹十萬 我去日本大把嘢食 唔少女優過香港 俾人爆咗價 都係4-6千
你講到做唔起
但人地又拍足幾十年

你唔覺自己矛盾咩?
拍幾十年都無人睇的話,拍黎做乜
樓主分析得幾好
連登真係好多PR
你真係弱智 時間自有永有 物理世界破解唔到 只要無人類改變到時間 佢都唔係人造物
你腦有問題 你修改時空俾我睇睇 你做到就可以回到你柒之前 唔洗係度兜

你點計時間單位 你計時辰定時分秒刻都好 都改變唔到人受限於時間 人會老化呢啲問題
咩溝通方法

屌 時間同空間限制咗物理世界一切法則

而邏輯有時間性 前因 同 後果 改變時間就會出現Time Paradox
所以物理世界改變唔到時間 更加唔係人造物
你點量度時間長短 唔影響時間浪動同不可逆轉

有張我嘅紙就係我 因為由我帳嘅上傳 而且係一個私隱性高嘅頁面

你話圖書館借書紀錄就話假啫

都係果句 你話人假 我叫你即刻偽造一張同樣嘅相 你根本做唔到 咁造假講法已不成立
你係咪痴咗線

一個女優拍咗幾十年六十路 ? 咩女優可以長生不老咁勁?

就係有啲呀婆自己申請 後生女每年3000人出道/拍素人

所以啲廠唔會出好價錢
好多呀婆係人一世物一世 免費或者貼錢去拍 先會有呢啲片出現

佢地唔接賤價/唔貼錢根本拍唔成 所以經濟上無持續性 打唔到入主流

野外 痴女 唔同主題都上到一線 老人家係完全上唔到

仲要無一個上到二線 睇返DMM銷售榜同 書店年度排名 佢地完全不入流

你條白卡鍾意呀婆 但係日本大叔唔鍾意
日本妹真係正好多
大家心水清 拒絕PR洗腦
時間係有
但一秒一分一年呢D係人造物,係古代根本就無

你而家見到的鐘、表都只不過係人造出黎

同點解要用1234567890樣,都只不過係將一D野名稱化,無名稱唔會令果樣野不存在,但有左名稱自然會有限制,產生更多問題,好似數字就產生左十進制、十六進制、二進制呢D不同制度,到頭來又要統一化,根本就攞黎煩

有你名張紙就係代表你?咁你貼張紙落去地鐵車身、巴士車身到,睇下係咪你

如果我拎左你cap果張圖,用我個mon show出黎,再貼張memo紙寫我個名,又係唔係我的
亂槍掃射式反問句唔係有效反駁

係呀 牛肺都有佢嘅市場 百貨應百客 咁你係咪大陸客?
東莞呀嬸都有市場 你係咪想日本東莞化呀智障仔

事實素海霖係代表緊支那人口味

日本啲大叔唔鍾意
新東寶嘅PR宣傳文都貼咗日本有幾冷淡

你支持佢就係有份造爛市
佢一成功廠商 就會大量引入去中華街港嬸大陸婆黎拍 成本低過日本妹咁多
反正水魚港豬照買 俾屎你都搶黎食 所以解釋咗點解香港有姜濤 音樂做唔起
引入腥港人就會將日本AV界中港化

劣幣驅逐良幣 你到呢一刻仲未明
你都弱智 你可唔可以超越時空? 你做唔到咁你叫佢咩單位都無用 你改變唔到你會老 你逆轉唔到時間流動

你真係青山院友 重度果隻撚你撚得好過癮

個連登帳號係我嘅 DMM帳號 兩個帳號都好敏感 你要同時借用晒兩者係唔大機會

點解我要貼紙上巴士地鐵咁反智呢? 我又唔係你

巴士地鐵係公共交通工具 唔係私人財產 唔會有人貼名 你類比都唔該用吓腦

我嘅Screen 我嘅DMM帳號同一眾作品 都係私有財產 所以我貼相為證係有效

除非你偽造到我幅圖 否則你否定唔到我

你將我幅圖放喺你個mon 度翻拍 只會證明你係智障

證明你一樣係無方法反駁

我可以就住你嘅內容 不斷更新加上唔同關鍵字去繼續貼同一個畫面出黎

正如交友app 啲人要人影相證明身份 好多時都要人地寫紙字對返個名

所以貼memo 係公認有效嘅方式黎
弱撚智 淨係好多基本程式都要用到二進制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞