正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
駁我唔到打晒稻草人咁
關你撚事咩死毒撚
邊個比錢幫佢做pr
唔係過世咁點解要訓身支持? 你嘅邏輯秒咗你自己

盲撐嘅港豬

跟你邏輯 睇一次丁一次點就算 講到無成本咁即係你係老翻狗
咁仲憑咩要洗人腦叫人俾錢?Twitter明明大把免費任睇三點夠晒啦

何況同樣價錢我有日本妹睇 點解要件網紅樣嘅貨色

Touch some grass啦毒撚beta仔

學我咁做人要有要求識享受 丁都丁高質日本妹啦
移咗民點算碌撚

你就真係碌撚 日日鬧啲高官 然後第日起身返工OT交稅養暴政
你鐘意啦
話佢一文不值都叫妒忌做雞有咩好妒忌呀請問 俾啲日本黑道當機器咁屌
崇日崇到痴左線
好撚煩 打個J都講咁多無謂嘢
Blocked
除咗課過金俾佢買相既傻閪之外諗唔到有人會咁得閒
洗鬼駁你
打個J都咁煩
正常人邊有時間打咁大篇嘢去反
唔明有咩好吹奏

1】 日本第一個香港味嘅嘢就要撐?

咁陳美鈴你撐咗未? 日本第一位親中又入到屋嘅藝能人

華記你撐咗未? 日本第一間正宗港式茶餐廳 好多日本人講起茶餐廳 就係華記正撚樣

香港製造大撚晒? 咁姜濤都係掛住香港本土個名架啦

2)劣幣驅逐良幣 有咩可能百利而無一害?

「另外一點係佢出咗名之後 可能會有更多港女食住條水去拍
咁對我哋打J 嚟講一定百利而無一害」

佢地唔努力 死魚咁款 戲又假 床技差 樣又唔順眼 都俾佢地成功

你叫啲日本妹咁努力潮吹為咩? 俾港女同大陸妹做爛市 以後就無日本妹睇

劣幣你都撐 唔好問點解良幣會消失

傳媒用谷姜濤嘅方式谷Erena 結果愚樂圈係咩質素有版你睇
咁你呢 駁我唔到 仲打段廢話幫PR死撐 不如現實做啲嘢
咁一件妓女去日本發展 又關香港人咩事? 點解要全港嘅藍媒一齊吹奏逼香港人睇佢啲消息?
姜濤都有咁多傳媒做PR有咩出奇
駁唔到你咪要講悔氣說話 客觀地條女只係企街質素 我介紹果啲日本妹正太多 Debut已經潮吹
咁Faleno唔撚係日本片商? 弱智仔 我反緊呢間強化人大廠都叫崇日
咁嘅質素你去街市門口大把啦 打個丁啫

我言之有理 仲有日本妹推介 你就真係一句廢話講無謂嘢
你講吹奏佢果啲死忠呀 原來即係你我出過post反電子雞架 你屈我唔到架
三崎奈奈
「打個丁都咁煩?」又係呢啲垃圾言論

咁你唔落公園丁吓屯門娜娜 ? 夠晒方便 網都唔洗上

你怕麻煩點解要搵人代訂日本碟 無咩代理堂堂大明星慘到自己開訂 仲要出貨果陣未必過到海關

你怕麻煩點解要買點數卡儲值買AV 打個丁都咁煩大廢周章

你怕煩學啲呀伯落公園解決啦
大家係關注喳喎 片都未睇你想大家點撐法
佢連第一套都未岀 你已經葡萄佢成功左
仲要未睇就已經屌定先 等佢岀多幾套市場反應就會反映一切你當㗎仔開善堂咩

另外你係咪屌親條條女都死魚呀
一碌鳩打一船人 話曬港女唔努力 又死魚 又戲假 又床技差
未發生既嘢都已經屌定人失敗 勁廢佬思想

最後一條港女拍Av既嘢都咁care 要追擊咁多個post
建議get a life or get a pussy
我唔係女優 又唔係女人 都無競爭點葡萄呀 弱智港豬

點解未睇唔可以屌? 我要追晒啲膠劇先反得TVB?
我要入追再教育營先可以支持人權?

佢出咗樣又出咗trailer 其實已經睇到質素好唔得
根本伏到出晒面
咩嘢關注? 自己睇吓鏡粉之亂一樣嘅留言風氣 全部都話有香港人好光榮要買仲關你老母注 課埋金撐劣幣仲想兜

「未發生既嘢都已經屌定人失敗 勁廢佬思想 」

新法規定拍咗最快4個月先出得 一劍浣片都預先睇晒成套仲話未發生

有埋片花剪晒出黎宣傳 睇到佢真人個樣同身材 床技都唔得

仲話未發生

就係因為有姜濤呢啲例子係要阻止佢成為另一個PR造星 所以要反
佢地中港女人做爛個市 會令AV業界高質日本妹被消失
Swag就係好例子大把大陸妹同台灣星馬嘅囡囡爭住拍
已經令日本市場痿縮咗
所以為大家著想
劣幣必須反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞