正視聽 拒絕AV版PR造星 3-4月日本新人更值得支持!

358 回覆
89 Like 763 Dislike
你打飛機齋睇一條女咩
咁鏡中鏡全首歌都係廣東話都值得你呢啲垃圾水魚去課金聽同睇
佢的確有上Viu 可惜無老細要埋單
原來你都知你呢啲鏡粉式留言多鳩餘 早就知道會出現

3)盲撐留言似曾相識 不思進取

「點解唔可以支持自己人」 「本土就點都要撐」 「唔好屌啦 起步差係正常 俾啲時間可以進步架嗎」「前無古人 香港人輸出文化係得嘅」

以上呢啲盲撐「香港製造」搵水魚笨嘅留言
你去任何一個Mirror相關嘅文章影片都好
鏡粉嘅啲罐頭留言就係講呢啲 黎黎去去都係呢三幅屁
所以係同撐鏡無分別
On9
講得好 所以我上面貼咗三條女 識唔識數學呀

你打飛機嘅選擇得Erena一條女咩

成個深田詠美咁樣留返俾你地班洗腦水魚
駁唔到我一粒字 所以你無話錯你自己 你啲確on9 無言以對
成個日本得一個拍正版廣東話av
同成個粵語歌曲界類比
如果世上得欣宜一個選擇你係咪照殺呀傻仔
業界少有代入唔入流 唔係代表好

第一件香港製造嘅垃圾
所以可以支持垃圾大條道理? 稀有嘅垃圾就支持?

你確定佢係第一個廣東話? 當啲中華系素人同無碼片無到?
你當橫濱中華街無到 大把中華系港妓有拍過片 無碼都有

咁你記住呢世人唔講廣東話唔好丁呀 仲要港女貪錢有樓有高潮你幫手埋單

日本妹粗重嘢交俾我
兩邊都係無實力用PR死谷 但人地市場反應冷淡 港豬自high 點解唔比較得?
講咁多廢話咪又係係個mon前面打飛機
講到有份落場屌咁
粗重嘢交俾你講出嚟有冇揞住半邊咀笑?
佢仲拍過親中資金嘅電影你同幫港出聲果班呀伯同呀蛇一齊丁啦
我有日本妹食 你無 所以你無得選擇 下欄貨牛肺都照殺

我有選擇 有議價能力所以我可以有,要求

你撐隻藍雞啦 人地拍藍資電影PTGF 你班呀Sir同廢老慢慢支持啦
認真齋睇封面 Erena屌打你推果幾件
依家拍AV咪唔吊高唔賣
有咩值得不滿?
電子雞吊高過
依家做返正確既事都唔值得支持?
給繪麗奈事實上質素高過 話哂都係faleno star
佢果講堆坦克哨牙新人成日都有架啦
睇封面唔做功課 所以你咪成日中伏

佢點贏朝日
港共01 東網齊齊捧到上天 全港傳媒講到高調做雞係香港之光

有咁多傳媒做後台姜濤式吹奏都叫無吊高黎賣

我上面第二點 小米吊高黎賣同iPhone同價錢 咁點解仲有理由買小米

佢就係賣同日而本妹一樣嘅價錢 如果佢素人價大平賣我先會支持

佢係百分百吊高黎賣 港女牛肺唔值多水日本妹價錢
Faleno最多崩壞強化人 你仲好講

有菜執到變咗范冰冰咁樣
你當左我哋男人係師奶?
睇AV都要分黨分派?
聽得日本妹叫得多,咪聽下廣東話淫叫聲囉
咁都好嘈
有道理 跟據幅圖

我地要好似騎士圓桌要一致反對劣幣港女污染日本業界
咁你唔幫襯啲垃圾大陸脫衣直播?好多講廣東話嘅

姜濤講廣東話所以大撚晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞