[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
乜葉豬華係咩?
其實jyp今次連呢首都俾出街
佢內部再唔換血真係玩完
好明顯成間公司冇個策劃係掂嘅
依家nmixx又斷咗mixpop條路 曲風+style變itzy 2.0
歌又冇一首好聽
仲諗住係咁出新團 根本公司內部已經食撚晒屎
玩唔起囉
同雨琦一樣係中國人
nmixx仲可以有兩個一線師姐帶住D知名度
nmixx下一團就真係中型公司出道咁
@李知恩
NMIXX個Showcase tour, Daddy唔係想懲罰韓國NSWER
啱啱Showcase已經唱哂新專六隻歌
你係公海著名259
復刻Y2K就得,throw back to 2010年代就係食老本
真,佢要驗眼
nmixx成個團都冇星味 歌又難聽 見到隻五五身間尺鼻海源已經唔開胃 都唔知出道黎做咩 拿拿聲執柒左佢好過係度博第四第五次出道啦
終於唔係拼接歌

今次兩首歌終於,唔係try hard so 佢地唱功實力

終於有明顯harmony + 假音,有高低energy

不過Young Dumb Stupid 好聽啲
itzy個package咁好都搞到成鑊泡
nmixx仲可以點
而家成個小矮人團中間有隻長頸鹿咁
而且重點係啲歌難聽
Young, Dumb, Stupid>DICE>Love Me Like This>>>>>>>>>>>>>O.O
唔講單人
體態真係好大問題,
新果代女團,
ive算係TOP
lesserafim 中上
newjeans算係一般
nmixx真係下
https://www.youtube.com/watch?v=g8a2gZO2-Gc
D歌好似佢自己揀,兩次D歌都揀得幾好
依首仲好聽
勁舒服
勁支持
勁支持
如果sm station x重組一隊2023版wow thing係咪
sinb=>秋天
seulgi=>karina
chungha=>hanni
soyeon=>允真
JYP真係垃撚圾,比我就Paxxword做主打
仲有Bae好似真係幾弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞