[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
話說琴晚有個好短夢, 比我夢到Karina❤️‍🔥 同 Winter

我抱住Karina❤️‍🔥係迷宮到走,Winter 追我地。(好幸福)

去到一個點, Winter 係前面出現,我直接攬埋Winter。
係夢入境,我勁開心,勁爽

跟住就醒咗

我愛💝Karina
Karina 💗愛我

我愛❤️‍🔥NewJeans
NewJeans❤️‍🔥愛我

Somi全昭彌以英文接受訪問 有意來港開騷期待再與I.O.I成員合體

身為韓國與荷裔加拿大混血兒的Somi以一口流利英文接受傳媒訪問,表示很開心能夠再次來到香港,又表示事隔幾年再來感覺沒有太大的分別,昨日更抽空周圍食周圍玩,尤其喜歡食北京填鴨:「我很愛北京填鴨,我可以食整隻鴨,其實我在韓國都非常喜歡食北京填鴨,但香港的相對正宗得多,真的是非常非常非常好食!」自稱Foodie的Somi又表示自己很喜歡食點心,兼透露明天將會去食雲吞麵。

被問到會否有計劃來香港開騷與粉絲近距離見面,Somi笑言非常樂意,看看粉絲今日的反應如何再決定。至於會否有機會再次與I.O.I時期的隊友再有音樂上的合作,Somi很興奮稱:「I.O.I成員們?我在一月與她們見完面,其實我哋經常見面的,我不太確定,亦不想太大口去透露什麼消息,不過我是非常希望有一日我們可以合作。」

Lm
有你支持,就放心

唔阻你睇其他團

DJJ
LM
變咗Dance Kang 條友咁

支持
煮方便麵包調味粉係水滾落定一早落?
https://lih.kg/3326246

泰妍仲敢唔敢偷IU大賞

李知抄仲敢唔敢抄泰妍嘅歌
@#¥%@%^&!%#¥*% system baby

靚女可以原諒

https://youtu.be/72mplfF1e0o
今次唱得好清楚
想講佢chorus後嗰句rap我睇咗歌詞先知佢唱緊
there ain't nothing else that I would hold on to
冇一次聽得出,以為佢唱韓文
驗耳

仲有 there ain't nothing else ...
依句part of chorus b 入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞