[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
你瞓jyp床下底啊?
咩都唔知就屌人259
而家見到佢新ig 果幾張相
覺得好嘔心
唔想留喺隊垃圾團唔係錯,支持Jinni
平日覺得好難分佢同佢隊友
今日終於分到
睇心口咪認到
BLACKPINK金智秀首張solo專輯預售量突破95萬張 ​​​

據YG透露,智秀的首張solo專輯《ME》自6日開始預售,僅2周時間(以3月20日為基準)預售量就超過了95萬張。創下歷代K-POP女solo藝人單一專輯的最高值。

考慮到距該專發行還有11天左右的時間,值得期待她能否成為首位獲得「百萬銷量」頭銜的K-POP女solo藝人。

原來BP真top係佢

據韓媒報道jinni是否簽約一事,the black label方面表示“沒有事實根據”。

璉狗比YG撚到扎扎跳
20日,據韓媒報道,THE BLACK LABEL方面表示JINNI簽約相關傳聞沒有事實根據。

NMIXX出身的JINNI與THE BLACK LABEL簽約的傳聞傳出後,THE BLACK LABEL方面發表了"毫無事實根據"的立場。

20日,黑廠相關人士表示:"與JINNI簽訂專屬合約的傳聞並不屬實,雙方甚至沒有為討論合同見過面",斷然否認了該傳聞。

咁樣屈人地素人好女仔
之後幾日就出公告已簽約
台仔終於又出返嚟還公義
BLACKPINK作弊全紀錄 - Dcard
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/229335287?cid=f1680681-0f66-4b27-8430-e924070f4090
即係簽yg?

有幾難分
當佢朱咪咪就認到
好聽
唔知真single 係行咩風格
兩母女
肥gi生完個女肥咗咁多
比d新意啦
有冇整合
即係jinni唔係被迫退團嘅?
但之前唔係有人話佢退幾日前仲繼續講下次comeback想染咩色咩
仲有人話咩影相嗰陣Sullyoon眼濕濕又冇得同jinni整心心咁
Twice作弊Perfect All Out
肥保姆
可摸以唔好咁hateful
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞