[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
Highest 1st week of sales by girl groups on Circle Chart:

#1. “BORN PINK” — 2.141M
#2. “READY TO BE” — 1.427M 🆕️
#3. “Girls” — 1.426M

ended aesflop
而家係咪無人講HG比架啦?
以前HG差咁遠好似好多會然會打千字文屌
無人講咪你講囉
時間過得真係快
邕都已經要入伍
有80萬唔知去左邊
係南極未到貨
https://twitter.com/twiceintcharts/status/1634632919615406080?s=46&t=PhsFq8Pkmxicj4TtJB5qDQ

淨係美國都賣咗十幾萬啦
根本呢個世代淨係H通路已經唔夠計

Born Pink H榜160萬 G榜260萬又唔見你哋問咁多嘢
獨家:IVE將於4月10日回歸,發行首張正規專輯

16日據獨家報道,IVE將於4月10日發行首張正規專輯。組合上周完整了新專主打曲MV拍攝,即將完成新專收錄曲的全部錄音。將於3月21日開始預售。

因為是人氣頂級的愛豆組合,所以組合新專發行之前預計行程會很繁忙。安宥真為了拍攝tvN綜藝節目《地球遊戲廳》,需要離開近一周的時間。組合將於4月8日前往巴黎,9日登上《音樂銀行in paris》的舞台,之後立即返回韓國。計劃11日上午抵達仁川國際機場,前往首爾汝矣島記者見面會場所,進行行程安排。之後組合也將出演各種音樂節目,新專發行活動結束後,還將以全世界為舞台舉行演唱會。​ ​​​

公主回歸,閒人退避
原來避IVE
根本呢個世代淨係H通路已經唔夠計

Born Pink H榜160萬 G榜260萬又唔見你哋問咁多嘢

最緊要大家有共識就好
順帶一提bp 預售話2M
最尾初動H 154萬 G 214萬
Kep1er
3.31 JISOO
4.5 APINK
4.10 IVE / Kep1er 
5.1 LE SSERAFIM
May aespa

天團NewJeans會出手
Twice呢
元英同爸爸一樣4月CUMBACK
已經Next Nevel
Apink同kep1er應該會輸得幾慘
Earth Arcade2以為上次已經拍哂 原來仲要拍

係咪當左自己係ace
仲敢提T寶?
kep1er 預咗啦係咪啊
Wadada 已經係高峰期
(G)Idle仲未有期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞