[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike

美美登場!
李賢瑞最大!
英妹與伴舞們
唔怪之爸爸咁嬲del哂人d相同somi 一樣
一年出一首好聽既歌,好過唱埋d唔知想點既歌得閒代言名牌做下kol重好 jinni 算幾有型又靚
siu4 佢應該心諗dllm 練咗七年 有樣有盛
同班騎呢怪一齊出道不特止 仲要冇埋Centre
最尾仲要搞多首打開蚊帳嚟嘆
比着我都走啦大佬
打開蚊帳打開蚊帳有隻蚊有隻蚊快d攞把扇黎快d攞把扇黎打暈佢打暈佢爸爸真係好有品味
Jinni第日音源可能會好過nmixx
其實唔難分分鐘cb 1,2次有encore 唱下
伴舞都無份做 企埋一二邊排下隊先
成隊得佢身型係正常,其他長頸鹿到啤梨咩都有
一開始又懶係大方話祝福。

你好,這是JYP娛樂。
在此期間作為NMIXX成員一起工作的 JINNI 由於個人原因退出了團隊並終止了專屬合同。
突然的消息給粉絲們帶來悲傷,非常對不起,我們通知您,以後計劃進行的NMIXX相關日程將以6人制進行。
請多多鼓勵JINNI踏上了新道路,希望以更加成長的姿態走向夢想的6名成員們也能得到NSWER的熱烈支持,再次向粉絲們表示歉意,謝謝。

但轉個頭又小氣寶del哂人哋d野,重突登cut走人,速度奇快。
可能性1, jinni 唔係主動退,但之後知人有好路數小氣寶。
可能性2,一開始扮大方引大家各方揣測,俾人感覺jinni 有過失退團,其實一早知道yg俾左offer jinni.

覺得係2多d
又一個on9發現
是撚蛋啦
金宇珍咪又係咁
退團唔del相咁要點樣洗唔洗同你整返個回憶錄
佢成個傻閪咁以為有乜嘢開心大發現

呢個人無存在過。。。欺凌我地寅寅
之前支blind話係香港hea 係差別對待中國(香港)人
如果台灣都係he’s 就係撐一中
你宜家先發現? 有幾個常駐 反得勤力過你追
反省下自己啦
循例講下公關客氣說話 祝福下= 懶係大方

知道退團原因 直接一早講出嚟= 仆你個街垃圾公司 一退團就爆人大鑊 完全唔尊重前成員私隱

係JYP隻腳搞到咁 啲歌又咁難聽 隻隻主打都要玩mix歌 比我係jinni都退團啦
煎妮算5算冇合約精辰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞