[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
5夠3秒我就咇咗少少…
打開蚊帳係邊首歌
佢嚟香港,我入去掉佢雞蛋
原來係YG搶人
有約係身,都走得甩?

都係好似朴彩英咁波平如鏡最好
韓國四代女團音源排名(最近一次回歸)
melon日冠:IVE、NewJeans、(G)I-DLE
melon日榜最高2:LE SSERAFIM
melon日榜最高3:STAYC
melon日榜最高10:aespa
melon日榜最高27:H1-KEY
melon日榜最高50:NMIXX
melon日榜最高92:ITZY
melon日榜最高100:fromis_9
melon日榜最高166:VIVIZ
melon日榜最高168:tripleS
melon日榜最高241:LOONA
melon日榜最高446:Weeekly
melon日榜最高456:Billlie
melon日榜最高531:Kep1er
melon日榜最高613:Rocket Punch
melon日榜最高902:Cherry Bullet
melon日榜最高915:CSR
melon日榜未進前千:LIMELIGHT、Woo!ah!、EVERGLOW、PURPLE KISS、LIGHTSUM、TRI BE、CLASS:y

叫某會然情所以堪
有乜可能係2呀
有幾痴線先會撬一個已經出咗道嘅人
Somi 都仲話已經有知名度又未正式出道
唔講以為jinni 識一邊唱歌一邊生金蛋 
YG感覺冇乜道德真係會做得出
紫吻都唔入
睇唔出jinni有咩咁大吸引力
係都搶人間輝夜姬先啦

最唔JYP既造形 個日上晒熱門
Youtube recommended 咁嘅野俾我睇
網紅「吃屎哥」游兆霖昨(18)日在T1職籃桃園雲豹主場賽事中,突然衝進球場大吼大叫,更在「魔獸」霍華德(Dwight Howard)身邊徘迴,最後被現場維安人員架出場外,怎料今(19)日他突在臉書曬出BLACKPINK演唱會門票,更預告要「幹大事」,讓許多粉絲擔心他會再度鬧場。
屌呢條仆街,學埋somi有著數就背叛隊友走佬
仲要入埋somi間yg black label
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞