[KPOP] K-POP 2023討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 23 Dislike
政府洗左幾多錢
佢假野 我地真傻鳩sm飯只係想要資源同埋ive一家人
乜撚嘢지단자이,支那話
sm世界觀唔係一直就已經有咩?sm歌手出歌一直都係按每個idol世界觀嘅主題去出㗎喎

咁大家都無認真看待嘅

農村銀行
hybe還我公主銀行
你後悔之前jer住韓國好女仔未?
都話左一蟹不如一蟹
勁QQ 勁靚
秀珉嘅優點幾時先有人睇到
hater終於發現瑛妹有幾咁好

愈來愈靚
【popnews】[前本月少女成員Choerry & Jinsoul & HeeJin ​& Kim Lip,與Modhaus簽訂專屬合約[正式]]本月少女組合出身的Choerry & Jinsoul & HeeJin ​& Kim Lip簽約新東家。

17日,Modhaus方面表示:"本公司於17日與本月少女前成員Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip簽訂了專屬合約。"同時還表示"Modhaus將全力支持Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip,為她們的新開始加油,日後會與粉絲們創造更多的美好回憶"

最後,Modhaus方面表示:"今後也請多多關注和喜愛Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip和Modhaus。"

此外,Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip在與前經紀公司Block Berry Creative的專屬合約效力停止假處分申請中勝訴。

我都唔識比咩反應了
triples - LOONA
兜兜轉轉又係去鄭炳基果邊
如果可以比之前tripleS 冇贏果某幾首歌比OEC其實又唔錯
除咗HeeJin,其他都
原來又係佢

triples 新團有啲人可以換舊人
拆散晒
Molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞