F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
Eric Boullier 時代係technical西
ZB 時代係management 西
咁F1 車應該有個位可以自動放鐵鏈落地

o
T
#BringBackRonDennis
老麥已成大屍級,唔係,係大屎級,大家唔好再有咩幻想
駁唔刀
公道講句James Key其實都一擔擔
落咗藥
咁講真,如果真係想做wdc,而家有邊隊好過拉利?
大牛有Max
平治如果今季放棄zero sidepod,今季無力一戰,下季都唔包可以
唔通去AM 咩
at least benz冇咁多政治嘢煩先
但平治架車慢太多,除非真係賭佢放棄 zero sidepod 後可以快勁多
但就算佢依家放棄,都已經慢人成年幾 ... 追 AM 都有排追 ...

另外拉利應該俾車手好多遐想,好想係個度拎冠;但現實係地獄級難度
除非simulation set 錯parameters 既姐,唔係既話b spec 如果真係快咁多,應該一早就拎左出黎
咁既情況下,如果想要wdc,佢真係無乜得揀
抵撚佢死㗎哈哈哈
喜聞樂見
我期待佢地一齊鬥LE MANS 多D
傻小子始終放唔得低紅色的跑車嘅包袱
當2026垃利搞掂晒內部啲冗員同明爭暗鬥終於有機會上返嚟,佢到時都就快歲,人哋max已經可能5屆
俾大頭完成個大滿貫先
兩個完全唔同角度
韋少喺紅牛到攞WDC難度:max
牙叻喺垃利到攞WDC難度:MAX
叻同垃利份約24年完約
好睇垃利放唔放人走
放既話 23年完約既有
咸狗、素狗、灌乳、和牛、秦仔、沙俊、塞賣波
一係去平治搏佢過到呢關 重登寶座
一係去愛快(24年變沙巴 開始有奧迪水喉) 賭佢26年大改登基
唔肯放既話 24年完約
大頭、gasly、ocon、ps3、碎片、鳩堡
一係留隊 一係去AM完成埋個5年計劃
雖說拗偏有位 又叫廠隊 但唔見得會好過大屍級既垃利
大頭都贏咗兩次LE MANS
宜家有機會既話 佢一定係衝INDY500
分分鐘如果Honda 同AM 越早傾好
大頭可以快啲返去鬥Indy
暫時睇好康打同daddy力量
或者康打同威記
老麥值得擁有
一擔擔入左DNA
"To win Championships, you look at who’s won it; typically, it’s original equipment manufacturers, and you need to be manufacturer-backed."

講明想要廠隊待遇 而市面就只係得......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞