F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
今年清算,下年上力,無貨交後炒再輪迴,永續next year
上年整落
Store 多年又要比錢租倉
要求將on9co柒到爆既penalty放上頭post比大家笑下

https://youtu.be/gA_3oAu-bWc
上年講果個超輕量底板?
每一次清算成績都下滑
大家幫下眼有無嘢要執下

2023年
https://youtu.be/gA_3oAu-bWc
比賽被罰就時有發生,但連罰三次就一定有古怪
唔知係咪當正自己係保子,起步五盞燈未熄,佢已經標咗出去。未指定範圍內起步,先罰五秒
第一段路完成之後入pit換胎,pit crew等少半秒就郁手掂咗架車。無按章受罰,罰多十秒
所以Blocon喺第二次pit嗰陣又要再罰時間。今次pit crew無出錯,但係Blocon自己出pit 時太早解除限速。Pit內超速0.1公里,罰五秒
結果車隊罰到無癮,叫Blocon返入車房收工
Blocon block人我哋聽得多,不過佢今次block嘅係自己嘅上位機會
沙特伊朗建交
會唔會冇沙特站
睇定啲先,始終本來都係中下遊,希望唔會好似拉利咁負升級同柒埋啲奇怪野
lm
佢請平治+紅牛人 應該冇問題嘅

關於平治人走係因為自己唔支持zero side pod設計,然後俾人鬥走
Eric Blandin好波
we race a$ money
Lm
Liberty media 始終老美公司
勁好睇
我係會睇足五日個啲,睇唔到都會聽收音機
升級方面應該問題唔大
Dan Fallows真係有料之人
大頭亦都係一個好識俾feedback 既車手
L平上年可以做到best of the rest,都係靠針對每條track特別做setup
高速track可以做到top speed快過大牛
Lm
AM同Alpine 上年真係做好多track specific 嘅development 站站都有啲啲specific嘢出咗嚟 不過AM上年架車太慢 上唔到去
個啲尾翼幾撚有創意,反正有筆直冇壓力就咩都試
嗰下就真係proof緊Dan Fallows會幫AM拎啲乜嚟 炸下個場
呢代 Gen3 V8 車型撚到

呢個形,呢隻色,有啲復古
成個 mustang 系列都係向前車致敬架嗎
AM舊年下半年啲升級都係有料到
情況應該會比垃利好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞