F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
四眼龜專注返做引擎應該OK既
佢唔夠能力同手段做領隊
意粉版Motorsport 話威記會繼續先前決定,犧牲2023研發2024

F1 | Williams: la gara di Sakhir non cambia i piani, focus già sul 2024
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-williams-la-gara-a-sakhir-non-cambia-i-piani-focus-gia-sul-2024/10442028/
之前啲巴打教落黐乳貼
即係會拎哂啲「犧牲2022研發2023」既部件出嚟之後就冇更新
但考慮到佢地呢家連technical director仲未搵到人fill,我覺得呢個決定都叫情有可原
可惜件衫無Orlen,想睇下佢點撞隻紅色
再演變落去 會唔會Mike Elliott轉投威記做TD
Alpine都有錢架,假假地都法國國企
有錢同點駛錢係兩回事
其實好睇你筆直同體力有幾多
因為而家全部係正價飛同唔係剩返好多,頭先喺官網睇起終點大看台都仲有位,當你都係三日飛
睇住起步區嗰張坡紙2000
大看台尾近T1都要1000
唯一好處就係因為你單拖,有固定位唔使周圍搵

另外要自己搵位既PREMIER WALKABOUT 就600
跑道兩邊其實都好多地方睇到車,但係你單拖要hold住個靚位就辛苦啲,不過掉轉諗一場車你可以走幾個位睇,或者悶車可以早啲閃去睇演唱會

另外仲有幾種組合,可以頭兩日坐看台,第三日就走動票,你去官網睇下,同埋你都可以睇吓啲酒店先,因為都好似貴咗好多,比起上年10月果時
垃利權鬥日常?
其實最好係排位同正賽有一個穩定嘅位 咁樣睇好舒服好多 但係你話FP周圍行雨去下track唔同地方都幾好
不過要留意下你張飛有access去乜嘢嘅zone
咁遲先買,唔計張飛,機票酒店都貴哂
不如買東瀛遊既package算

睇完過幾日就可以買下年early bird,到時再book埋機票酒店
Am Honda
Aston Martin自己做埋engine manufacturer
反正老豆有講過有考慮整埋偈
唔係唔識sim呀 係rb條老野識肉眼睇氣流呀
如果係咁都幾垃圾 紅牛果你踩住咁多年都仲玩
有鬼 前幾年直頭叫政府科水俾佢地
估唔到場外好睇咁多
個人鍾意spark多啲
想睇威記好似AM咁勁
仲話廠隊喎
Alpine都夠錢用足cost cap嘅
但係我唔睇好佢可以追到上去平同AM個班囉
部A523睇race pace應該夠佢做中遊一哥排第五嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞