F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
準備2026年混亂中爭冠
大牛呢鋪畀人挑機挑到盡
平治唔通最後剩返威記
係indycar等機會
NDV呢?
威記今年尾就會決定揀咩廠佢哋hint 過無廠隊待遇制肘都幾麻煩
講真我又唔信max/主席出唔到既會叫角田上大牛
ndv rookie season
點會比佢做大牛替工呀
但係依個做法啱喎
依家部車已經可以幾場拎到分
不如focus係下年
Tune到部車可以穩定拎分
真 明明簽咗四慢返嚟做third driver
仲要宜家又後疫情時代
好難會一次過兩個正選車手一齊參加唔到比賽
唔介意p10既話,albon拎到一分的確可以全季收工

但難得老麥同HAAS 都搞不能掂既時候,應該可以試吓搏P8?
陰功
希望可以出人頭地
唔值得因為講錯一粒字而去到咁嘅地步
啲工具拉住電線有水線應該安全嘅
諗諗吓都已經算好彩
至少仲見到佢個名出現
P10 仲可以多啲風洞時間
不如慳埋啲錢谷下年budget

講就咁講, 但都要說服到投資者
Benz 唔係hold 住20%?
會俾佢地用外面Engine 咁得?
AM F1 team同AM個brand冇直接關係
大頭康打破鏡重圓?再鋪路鬥indy500?
就算遇到阻滯,個來源反而會係廁所狼而唔係benz

https://www.crash.net/f1/news/1021801/1/aston-martin-share-price-rockets-ninefigure-sum-toto-wolff-will-benefit

Wolff became a private investor in the Aston Martin F1 team in 2020, purchasing a 1% stake from part-owner Lawrence Stroll.
希望大頭到時仲有力再戰indy 500
甚至可能同max一齊鬥
he is young, he is fit, no problem
年年都話下季架啦,咪一鳩樣
1% 唔會有阻滯啦
我可以肯定Toto Wolff 99% 唔會有veto power

不過原來AM F1 同Benz 完全無關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞