F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
架仔啲研發能力無庸置疑啦,係老麥15-17亂嚟先整咗件GP2 engine出嚟
同埋雖然2026大改姐 但是依幾年經驗應該都幫到honda develop新PU
唔可以咁講
MGU H 呢樣野太複雜,之前康打係 skip 左由 V8 轉 V6 hybrid 呢樣,變成落後左唔少
大牛係好彩老麥唔忍多兩年啫
宜家仲要cut咗舊H
電同摩打又要康打強項
2021以為最後一年,班架仔決定弒狗8戒全個Sakura瞓身嘔咗副2022 spec出嚟好癲
應該係
我都係咁理解
始終有二隊做白老鼠冇壓力係好好多
專心搞掂 reliability 再追 performance
細牛一年已經追返三年麥記嘅進度
上大牛第一年已經 match 返雷諾
去到 2022 係放電 mapping 最勁嗰隊
最衰豐田唔會返來
唔係想睇下佢哋個 hybrid 會點
雖然 wec 最主要個 hybrid 慳油多過追馬力
豐田冇膽量挑戰最尖dern嘅賽車運動
康打冇佢咁有錢都要玩
不過F1同本田60年代太有淵源,唔同講法
「沒有賽車運動就沒有本田」
New Zealand 尋日又一場經典
打左五日,2500球,最後一球一分決勝
算9數啦豐田, 縮埋喺WEC自己一隊打飛機就識
康打世界第一呀
燒左十年錢, 一場車都贏唔到

打嚟打去都係WEC同埋水素內燃機
佢不如跟本田寶馬波子搞efuel仲好
始終講到motorsport
豐田都係3腳貓
完全唔係康打嗰皮
波子, Audi
得啖笑
影后個套衫搞咩
個時啲 team radio 大哥大咁
補充返樣野先 點解張大合照冇#51法拉利 原來係第二日嘅季前測試炒咗 要修復
LM同F1唔同玩法啦 both pinnacle of motorsports
GT7 trailer仲靚
我寧願睇啲好撚尷尬嘅車手po屎做intro
https://youtu.be/MTTL7YMIwYs
老麥就算忍多兩年,但態度照舊嘅話都唔見得康打會有改善
喺原po 問過,鴨免覆咗話兩條問題都係yes
另外第二個情況都適用於原po 樓主
去到今時今日都仲係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞