F1 2023 巴林站 賽後討論區 3

922 回覆
3 Like 26 Dislike
其實都唔算西, 兩年都有刺激位
好想睇下有邊個又做一個痴L線quali lap
沙特凌晨一點都仲睇到,但美國嗰啲凌晨三點開車就真係起唔到身
我仲記得上年個pole lap全程無鏡頭咁濟
睇重播
今個星期除咗沙特站 仲有IMSA Sebring 12 大賽 同 WEC Sebring 1000 大賽
聽下就算
F1班撚樣完全唔想Andretti入黎咁
最重要就係Lawson抽飛買飛果度要你入日本電話做認證
根本佢就撚鳩外國人
咁先岩 唔似香港專撚本地人益外人
JENG
LIHKG 更新公告 (2023-03-07) 新增延續主題功能
https://lih.kg/3332096
F1 po 非常需要
就算剩係得本地人,賽道周邊設施都承受唔起
如果開埋團,一隻隻旅遊巴
唔知會唔會自動出#1
唔講big 4
淨係要籠絡班靠獎金 breakeven 既下游車隊已經麻撚煩
呢兩句少少1999
在同一個主題中,可以被最多 3 個不同的會員開設延續主題(每人最多開設 1 個),如果首 3 個延續主題都不是由樓主所開設,樓主可以開設第 4 個延續主題

即係po 1 就爆,有3個唔係po 1 嘅樓主開po 2, 咁po 1 嘅樓主就可以開第4個po 2?

在同一個主題中,當任何的下一個延續主題有超過 30 個不同的會員回覆過,將無法為該主題開設新的延續主題

即係有人開咗po 2, 而呢個po 2 已經多過30個會員留過名,就唔再可以幫原po 1 開po 2?

在開設延續主題後,該主題的底部將會出現相關的延續主題,方便會員直接跳往下一個主題繼續討論:
我覺得唔理Andretti 係咪收到風FIA 真係會批
襯而家Benz 同Ferrari 好似都有d 逃亡潮,開始請人都係商業上無錯既決定黎既
咁無啦啦分多份 俾著你 你都唔想
呢個好正常既
audi同波子入黎 都會影響架
好撚亂 即係點
仆街 重諗住可以上官網買 睇嚟都係plan新加坡算
自動開新POST連#1
拉利同平d人過去
話唔定仲有個世界冠軍過去做開荒牛
咁人地本身賽車文化咁旺盛 自己人都夠晒入場人數
正x2
其實日本站幾易買飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞