Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
去完first look啲friends話Inhumans啲飛平先入場睇

有冇詳細少少既評論
去完first look啲friends話Inhumans啲飛平先入場睇

有冇詳細少少既評論

我仲等緊佢地出篇review,暫時知係播左幾段片段,拍頭兩集嘅導演黎左
同埋香港8月31日全部IMAX戲院都有(不過唔知幾多場)
想知如果Loki同Maximus呢兩大奸細佬碰面會發生咩事

睇住先 唔知真唔真

puny god
a4傳聞會去日本拍
a4傳聞會去日本拍

好過去泡菜
Aou去完bp又去

Hela: I have an army
loki: we have a Hulk

痴線 像真度200%
聽講ht整男角>>>女角

痴線 像真度200%

女角冇隻似
之前sw aou ver.大姐明咁

痴線 像真度200%

女角冇隻似

係咪D女演員唔想自己畀人拎黎進行不軌用途
所以先整到咁垃圾

Marvel Legends大進步

gg set已經好正

gg set已經好正

嗰set冇對比唔夠震撼,想當年Avengers隻Loki
lm
STARLORD隻MILANO邊到整番黎既呢

THOR咁樣跌落黎,咁HULK點番地球
STARLORD隻MILANO邊到整番黎既呢
THOR咁樣跌落黎,咁HULK點番地球

in drs we trust
可能阿智返到地球
搵drs幫手開portal接bruce返黎

痴線 像真度200%

女角冇隻似

係咪D女演員唔想自己畀人拎黎進行不軌用途
所以先整到咁垃圾

但ht生意角度黎講
整得唔似會整臭自己招牌喎
話說我追返愛回家個討論post
乜原來中間變左aou tony討伐大會
屌 次次都有人用aou屌tony搞屎棍
真係越黎越唔中意呢套鳩野
marvel幾時先會公佈a4叫咩名呢

Avengers Fall

Avengers Fall

Aven4ers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞