Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
終於有呢張gif

終於有呢張gif

已訂bluray鐵盒

不過S5之後無了

個人黎講係想佢收皮
但諗到後繼無劇就

其實大家係失望定唔鐘意
season 1 同CA2連真係好正

但之後
season 2 連得少少 都可以接受
season 3 吹到咁大 竟然都要shield 自己搞番掂...

係唔中意佢個重心擺左落地屍度
成套劇圍住佢轉
最慘係地屍個角色唔討好
overall劇情又吹得太大 睇到好燥

skye season1 鋪到season2 痴番落inhuman 我覺得好正喎
定係你只鐘意佢season1個look

從來冇中意過佢
一開頭講inhumans條線係幾正既
好似係tripp死前嗰半季 唔太記得
之後開始princess地屍就

仲有仆街ward
我仲未睇到佢死期就斷左
其實我只想睇阿輝

究竟套damage control拍唔拍?
Dc套近似性質既powerless都播完砍撚埋

幾撚辛苦等到撚樣ward死左
佢今季又出返黎

damage control喺愛回家咁樣出
鋪晒路 唔會唔拍掛
但又真係一啲聲氣都冇

Ward最新個季既出場寫得ok喎

老老豆豆
其實幾鐘意佢

japanese poster

呢張靚

呢張靚

睇畫風已經覺得似
真係村田雄介畫
一睇就知係村田雄介

呢張靚

睇畫風已經覺得似
真係村田雄介畫

村田係Spider-Man fans
重睇DD S2去到ep7
Foggy好撚慘

真心覺得張張poster都差唔多style
drs gotg2 智3 個feel好似

Marvel設計部呃飯食

執柒左佢啦
重睇DD S2去到ep7
Foggy好撚慘

最近先開始睇season1
話說kata玩mtt抽到隻red hulk

我一見到……即刻諗到……

WTF
stan lee黎既喂!!!!!!!!

WTF

本身叫開moustache hulk以家要叫stan lee hulk
迪士尼取消同Netflix 協議
之後嘅作品會唔會有影響呢

WTF

本身叫開moustache hulk以家要叫stan lee hulk

真係幾似

執柒左佢啦

將Cate放到咁大
希望到時唔好弱化得太勁
迪士尼取消同Netflix 協議
之後嘅作品會唔會有影響呢

咪亂黎呀,以家abc個堆好爛
之後新個堆未出都唔知成唔成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞