Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
moon knight
如果 CE 肯繼續做 cap 就好

我反而想d元老喺iw完
之後ca可以跟漫畫比falcon做

Meh, Falcon Cap不了

Bucky!
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

殺左咁多人點兜返佢做新ca真心難搞
到而家要同sony爭奸角
其實bw film會唔會遲左d

Last mission做埋收山順便講返次身世
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

拍brubaker's bucky cap個 run
拍Trial of Captain America
到而家要同sony爭奸角
其實bw film會唔會遲左d

求下俾hawkeye出場.....
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
Falcon做係比較正路
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
漫畫falcon版ca我覺得係新avengers入面最接受到
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
漫畫falcon版ca我覺得係新avengers入面最接受到
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會

算ok架喇喎
同隊仲有爆炸頭黑人iron man仲有女thor
同埋比falcon做合理d(雖然中意seb )

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會

算ok架喇喎

Axis寫到Falcon Cap太乞人憎
Jane Thor好睇,一路睇佢燒命做Thor so9sad
Ironheart就算啦
點解disney會解封d23條trailer嘅 youtube好多人upload

唔通,官方要出了 ⋯⋯
點解disney會解封d23條trailer嘅 youtube好多人upload

唔通,官方要出了 ⋯⋯

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會

算ok架喇喎

Jane Thor好睇,一路睇佢燒命做Thor so9sad

淨係有睇nick spencer寫既Falcon Cap,覺得寫得幾好

唔通,官方要出了 ⋯⋯

點解無啦啦解封 之前封得咁嚴

唔通,官方要出了 ⋯⋯

真係喎 一search就有 明明之前封晒
屌 點解係要整死tony先安樂
呢十年佢經歷左咁多野
又良心發現又ptsd又做father figure幫peter
HE DESERVES BETTER
HE DESERVES A HAPPY ENDING

cap組新avg同tony退休冇衝突架喎
唔好整死佢得唔得
scarjo成日話等marvel拍bw standalone
但明明係等緊佢個期
係拍就快喇 佢越黎越殘

Falcon Cap
Bucky Cap

係我都係咁諗
佢一直都同ca好似
只係普通人咁解
不過seb人氣太勁
加上簽左之後咁多部
都幾大機會

算ok架喇喎

淨係有睇nick spencer寫既Falcon Cap,覺得寫得幾好

利申左先 完全冇睇漫畫
不過班鬼佬好似幾中意呢班新角
政治正確加哂分啦 又黑人又女人
左膠真係統治世界

唔通,官方要出了 ⋯⋯

真係喎 一search就有 明明之前封晒

屌 之前全世界hype得咁勁又唔出
而家冇人講先黎派糖
係出就快d出啦
https://twitter.com/thollandnews/status/894266394526855168

#SpiderManHomecoming  has now made more in US than #ManOfSteel ($291M in 2013), meaning it is the biggest-grossing straight reboot ever in US

Once #SpiderManHomecoming  get the mark of $304M domestic will surpass #Skyfall and becoming Sony’s biggest US grosser since #SpiderMan3

sony今鋪仲唔多謝marvel
scarjo成日話等marvel拍bw standalone
但明明係等緊佢個期
係拍就快喇 佢越黎越殘

唉殘得好快
其實拍im2已經係佢全盛期嘅水尾
而家個個轉j wanda
屌 點解係要整死tony先安樂
呢十年佢經歷左咁多野
又良心發現又ptsd又做father figure幫peter
HE DESERVES BETTER
HE DESERVES A HAPPY ENDING

cap組新avg同tony退休冇衝突架喎
唔好整死佢得唔得

屌而家tony同ca係眾望所歸咁濟
我都想佢兩個角色有happy ending
Tony就求左婚 ca就溝左女
就咁死左d女點算

不過thanos一場黎到唔死返d重要角色又好似好唔比面
都係嗰句 如果真係要賜死ca bb嘅記得壯觀d好睇d
https://twitter.com/thollandnews/status/894266394526855168

#SpiderManHomecoming  has now made more in US than #ManOfSteel ($291M in 2013), meaning it is the biggest-grossing straight reboot ever in US

Once #SpiderManHomecoming  get the mark of $304M domestic will surpass #Skyfall and becoming Sony’s biggest US grosser since #SpiderMan3

sony今鋪仲唔多謝marvel

今次真係可以講句"要不是 marvel 照顧你們 Sony"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞