Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
scarjo成日話等marvel拍bw standalone
但明明係等緊佢個期
係拍就快喇 佢越黎越殘

唉殘得好快
其實拍im2已經係佢全盛期嘅水尾
而家個個轉j wanda

Sad but true
好似生左細路之後就走下坡
moon knight
如果 CE 肯繼續做 cap 就好

我反而想d元老喺iw完
之後ca可以跟漫畫比falcon做

Meh, Falcon Cap不了

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

殺左咁多人點兜返佢做新ca真心難搞

拍brubaker's bucky cap個 run
拍Trial of Captain America

發少陣夢啦
除左seb fans實好多人反
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

發少陣夢啦

Bucky接手不知幾合理,當年漫畫佢接CA同Dick接Batman都冇乜人反,漫畫Bucky又咪殺成堆人
Falcon不了
肥底離婚
moon knight

我反而想d元老喺iw完

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

發少陣夢啦

Bucky接手不知幾合理,當年漫畫佢接CA同Dick接Batman都冇乜人反,漫畫Bucky又咪殺成堆人
Falcon不了

暫時MCU入面Falcon既sidekick形象太強烈,只係CA身邊既贈品咁
好難想像到佢能夠獨當一面做新CA
scarjo成日話等marvel拍bw standalone
但明明係等緊佢個期
係拍就快喇 佢越黎越殘

唉殘得好快
其實拍im2已經係佢全盛期嘅水尾
而家個個轉j wanda

Sad but true
好似生左細路之後就走下坡

佢短髮真係唔掂
係都唔肯留返長髮

Bucky!

Falcon Cap
Bucky Cap

發少陣夢啦

Falcon不了

暫時MCU入面Falcon既sidekick形象太強烈,只係CA身邊既贈品咁

agger
當我地仲叫緊佢failcon
你同我講佢做cap 真係…
屌 點解係要整死tony先安樂
呢十年佢經歷左咁多野
又良心發現又ptsd又做father figure幫peter
HE DESERVES BETTER
HE DESERVES A HAPPY ENDING

cap組新avg同tony退休冇衝突架喎
唔好整死佢得唔得

屌而家tony同ca係眾望所歸咁濟
我都想佢兩個角色有happy ending
Tony就求左婚 ca就溝左女
就咁死左d女點算

不過thanos一場黎到唔死返d重要角色又好似好唔比面
都係嗰句 如果真係要賜死ca bb嘅記得壯觀d好睇d

其實我有見過有人講
tony同pepper求婚 俾頭家佢
到iw賜死嗰陣會再emotional啲
屌咩
肥底離婚

明明早排仲喺度放閃
接受唔到
https://www.facebook.com/HKAvengersFansClub/posts/1796911297000607:0

話劣評如潮係因為未完成
唔通完成左就會變神作咩
https://www.facebook.com/HKAvengersFansClub/posts/1796911297000607:0

話劣評如潮係因為未完成
唔通完成左就會變神作咩

佢意思係咪未剪好同cg未搞掂

Falcon Cap
Bucky Cap

發少陣夢啦

Falcon不了

agger
當我地仲叫緊佢failcon
你同我講佢做cap 真係…

Failcon:爛翼兩次
輸比bucky/antman/crossbone
佢唔勁返d真係無得玩

EVERYONE BRACE YOURSELF
孌童集團au又有新相

集團年紀最細既成員喺日本出擊喇

智3新圖

話劣評如潮係因為未完成
唔通完成左就會變神作咩

但除左啲人評套野未完成
仲有個批評位係個劇本問題 話「The dialogue is atrocious.」
呢個除左成個scene剪走哂/配過第二段對白/重寫重拍就無救

Anyway見到人地評dialogue 我諗起 .....

話劣評如潮係因為未完成
唔通完成左就會變神作咩

但除左啲人評套野未完成
仲有個批評位係個劇本問題 話「The dialogue is atrocious.」
呢個除左成個scene剪走哂/配過第二段對白/重寫重拍就無救

Anyway見到人地評dialogue 我諗起 .....

原來係咁
要幾差先會比人話atrocious
雖然我地唔中意aoshit
但出面+呢度有啲人都中意呢套
劇方面aoshit都算入屋(唔計netflixcu)
aoshit都s5 如果佢收左皮 要靠唔撚係人擔大旗點算

Hail Hydra!

不過S5之後無了

不過S5之後無了

不過S5之後無了

個人黎講係想佢收皮
但諗到後繼無劇就
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/posts/1919444608072102
好大隻

黎多次that's how you punch
一拳打飛蟻撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞