Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike

終於捱完今季got
垃撚圾到

終於捱完今季got
垃撚圾到

屌鳩佢,等左咁耐就為左個講故事大綱既序章季

最谷鳩氣係今集咁垃圾,睇完又要等到2019

終於捱完今季got
垃撚圾到

worst finale ever
有無人諗住等十月至睇唔係人?

你地幾時睇

你地幾時睇

星期四

你地幾時睇

未諗住睇

終於捱完今季got
垃撚圾到

真係屌晒老母
今集結局冇睇頭冇驚喜
上集打ww又on撚9 cctvb膠劇咁

你地幾時睇

未諗住睇

same
都係嗰句 等勇士報告

呢個look靚過1好多

講幾多次有heater都冇用
daddy套suit冇晒電/爛晒呀

終於捱完今季got
垃撚圾到

真係屌晒老母
今集結局冇睇頭冇驚喜

係得sansa審lf果到稍為緊張少少
但都唔係話咩好驚喜

終於捱完今季got
垃撚圾到

真係屌晒老母
今集結局冇睇頭冇驚喜

係得sansa審lf果到稍為緊張少少
但都唔係話咩好驚喜

個個都一早估到middlefinger今季一定死
根本成季就係d&d: 今季太垃圾 洗多啲錢整多啲龍scene塞住啲人把口先
結果班冇腦鬼佬真係掛住丁龍
冇人理劇情有幾on9
返歸下個月強國上
隊唔隊得上8億呢
個人觀感Wasp 件新甲有小小似Deathlock
返歸下個月強國上
隊唔隊得上8億呢

強國嘅話有可能㗎
Btw佢專登出過set poster for強國
又兵馬俑又熊貓 好搞笑
浪費IMAX
有冇勇士睇左唔撚係人
星期六睇
有冇勇士睇左唔撚係人

睇完喇
有冇勇士睇左唔撚係人

睇完喇

點 我應該睇1630
基本上就係第一、二集嘅剪輯合集。劇情大約講述生活在月面城市Attilan的Black Bolt派出了Triton到地球調查Inhumans人口爆發一事。然而Triton遭遇伏擊,生死不明。Black Bolt派出Gorgon到地球搜索Triton。而一直不滿Black Bolt一直以來的統治政策的Maximus趁勢發動武力政變,一眾皇室成員輾轉逃到夏威夷,各散東西。各皇室成員一方面要適應地球上嘅生活,另一方面也要集合一起,奪回Attilan的統治權。而Maximus也派出追兵到地球,決意要消滅皇室成員…以上基本上就係首兩集的內容。內容上中規中矩,基本上講Inhumans唔講呢啲皇室野都仆硬街架喇。(講緊你呀!Marvel Now! Inhumans,仲有你呀!AoS 成段Inhumans劇情呀)驚喜嘅係佢今次講多左以往漫畫經常忽略左Inhumans低下階層。

Inhumans第一部分(一、二集)使用IMAX拍攝,老實講係有啲浪費,雖然夏威夷風景捕捉得好靚,但真係唔值得特意使用IMAX。另外,特技方面,始終係Agents of Shield嘅水平,都冇咩好講。

演員方面,大家的表現中規中矩。

角色方面,Maximus非常吸引,奪權十分有理據。而Karnak的角色設計十分詭異,大部份有佢鏡頭都十分奇怪。落地球之後Karnak嘅戲份極度搞笑。有趣地今次Maximus和Karnak的設定都和漫畫出入頗大,今次Maximus設定為沒有超能力(只少目前所見),而Karnak則擁有超能力,可以把他看成一個擁有超級電腦,能計算各種情況並作出應對的人,但劇中能力表達也是十分怪異。

Black Bolt,係弱化左,不過劇中表現都唔錯。另外發現MCU入面Teaser係最強武器,Thor同Black Bolt都衰喺佢手上。

Medusa…Well,大家都明衰咩,Marvel都識玩,中段剃左佢啲頭髮。不過落髮一幕又係好好笑。另外發現大部份頭髮特技用左去一開頭佢同Black Bolt喺床上纏綿…

Lockjaw真是主角級待遇,片頭中特意在Inhumans大標題旁配了一隻Q版動畫Lockjaw。劇中表現也十分可愛。

Inhumans首兩集不算太差,但也說不上好。如果大家想睇,建議等到正式在abc播出才觀看,因為電視版會有更多新片段,總片長比IMAX放映版為長。
返歸下個月強國上
隊唔隊得上8億呢

強國嘅話有可能㗎
Btw佢專登出過set poster for強國
又兵馬俑又熊貓 好搞笑

成set poster膠到仆街
上面一堆勇士
基本上就係第一、二集嘅剪輯合集。劇情大約講述生活在月面城市Attilan的Black Bolt派出了Triton到地球調查Inhumans人口爆發一事。然而Triton遭遇伏擊,生死不明。Black Bolt派出Gorgon到地球搜索Triton。而一直不滿Black Bolt一直以來的統治政策的Maximus趁勢發動武力政變,一眾皇室成員輾轉逃到夏威夷,各散東西。各皇室成員一方面要適應地球上嘅生活,另一方面也要集合一起,奪回Attilan的統治權。而Maximus也派出追兵到地球,決意要消滅皇室成員…以上基本上就係首兩集的內容。內容上中規中矩,基本上講Inhumans唔講呢啲皇室野都仆硬街架喇。(講緊你呀!Marvel Now! Inhumans,仲有你呀!AoS 成段Inhumans劇情呀)驚喜嘅係佢今次講多左以往漫畫經常忽略左Inhumans低下階層。

Inhumans第一部分(一、二集)使用IMAX拍攝,老實講係有啲浪費,雖然夏威夷風景捕捉得好靚,但真係唔值得特意使用IMAX。另外,特技方面,始終係Agents of Shield嘅水平,都冇咩好講。

演員方面,大家的表現中規中矩。

角色方面,Maximus非常吸引,奪權十分有理據。而Karnak的角色設計十分詭異,大部份有佢鏡頭都十分奇怪。落地球之後Karnak嘅戲份極度搞笑。有趣地今次Maximus和Karnak的設定都和漫畫出入頗大,今次Maximus設定為沒有超能力(只少目前所見),而Karnak則擁有超能力,可以把他看成一個擁有超級電腦,能計算各種情況並作出應對的人,但劇中能力表達也是十分怪異。

Black Bolt,係弱化左,不過劇中表現都唔錯。另外發現MCU入面Teaser係最強武器,Thor同Black Bolt都衰喺佢手上。

Medusa…Well,大家都明衰咩,Marvel都識玩,中段剃左佢啲頭髮。不過落髮一幕又係好好笑。另外發現大部份頭髮特技用左去一開頭佢同Black Bolt喺床上纏綿…

Lockjaw真是主角級待遇,片頭中特意在Inhumans大標題旁配了一隻Q版動畫Lockjaw。劇中表現也十分可愛。

Inhumans首兩集不算太差,但也說不上好。如果大家想睇,建議等到正式在abc播出才觀看,因為電視版會有更多新片段,總片長比IMAX放映版為長。

冇詳細睇哂 怕劇透
但重點應該係呢段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞