Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=GBxxjhnjH4Y

MARTHA

金粉餅Martha

大笑咗出聲
迪士尼取消同Netflix 協議
之後嘅作品會唔會有影響呢

咪亂黎呀,以家abc個堆好爛
之後新個堆未出都唔知成唔成功

有冇details
點取消法 之後仲有冇netflixcu

有冇details

岩岩望左眼
老迪想整netflix類既streaming service
所以以家netflix所有老迪野都落左架
其實美國至少有netflix hulu amazon prime呢三大streaming
老迪又加入
有無可能咁多美國人都俾錢訂
感覺到美國人買streaming都買到窮
今日CH生日

有冇details

岩岩望左眼
老迪想整netflix類既streaming service
其實美國至少有netflix hulu amazon prime呢三大streaming
老迪又加入

去到2019 之後
Netflix 冇唒迪士尼嘅野

有冇details

岩岩望左眼
老迪又加入

去到2019 之後
Netflix 冇唒迪士尼嘅野

咁netflix cu 點算
唔好搞d 咁嘅野好嗎

W我覺得會簽左幾季既
之後有可能去老迪開個streaming播
但班底有幾多個會去就係一個未知之素
玩到咁大
netflix喺香港都仲發展緊
而家又殺個老迪出黎
連streaming都撈埋 老迪究竟想攬幾多野上身自己做
唔怪之得d人話老迪霸權統治世界

a4開拍喇
又緊張又唔捨得
咁就拍到(已知既)最後一集avg
the end
今日CH生日

阿智生日快樂

等睇iw有呢幕新版
玩到咁大
而家又殺個老迪出黎

Apple買起老迪的話咪到Apple統治世界
玩到咁大
而家又殺個老迪出黎

到時所有角色用iphone macbook
玩到咁大
而家又殺個老迪出黎

到時所有角色用iphone macbook

No more 三叔
蟻撚2片場流出照

蟻撚2片場流出照

唔似逃犯look ,姐係set after IW ??
蟻撚2片場流出照

好似係cw後iw前?
應該唔係成套戲都做逃犯掛
蟻撚2片場流出照

好似係cw後iw前?

佢cw比人拉左,套suit應該到左政府/daddy手上?

好想知hank會點屌柒佢
蟻撚2片場流出照

好似係cw後iw前?

之前流出既吹那falcon 都有suit
佢應該都拎得返
蟻撚2片場流出照

好似係cw後iw前?

u did the right thing
stepped up agaisnt a stark

利伸: 9up
最近先開始睇DD劇集
好正
覺得蜘蛛俠拍劇集都應該幾正
蜘蛛俠心路歷程
同好多配角都好正
咁多野
個幾 2個鐘電影唔講
Homecoming 會唔會成為本年度sony票房最高
Homecoming 會唔會成為本年度sony票房最高

quote返早幾頁先
https://twitter.com/thollandnews/status/894266394526855168

#SpiderManHomecoming  has now made more in US than #ManOfSteel ($291M in 2013), meaning it is the biggest-grossing straight reboot ever in US

Once #SpiderManHomecoming  get the mark of $304M domestic will surpass #Skyfall and becoming Sony’s biggest US grosser since #SpiderMan3

sony今鋪仲唔多謝marvel

唔止本年度
直頭係tobey3後最高
平時係罪大內部都會見到佢自家電影海報
唔知點解今次無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞