Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
HOLY TRINITY

終於睇完
Elektra角色寫得幾麻麻但唔知點解我好鍾意
不過同dd s2一樣,劇情一focus佢就會難睇好多
鍾意Elodie Yung可以睇下The Hitman's Bodyguard
戲份都算唔少

Gay fist真係無眼睇
真係人地叫佢做咩都會跟住做
自己決定做既野就永遠都係膠
好彩有Colleen分下心
NETFLIXCU真係Girls Rock
Claire bb, Jessicaaaaaa, Colleen, Elektra, Karen都好撚正
除左煩膠 Misty

happy be like
專業司機 since 2008

BEHOLD
THE LEGENDARY PEPPERONY

9up time

pepper隻戒指
佢嗰件咩衫黎?係咪佢都要著甲?
bruce做乜好似喊晒口咁
見有人估佢以為tony死左 點知冇死
gotg2 ht "he came back"

唔知呢part係幾時發生
當佢係a4 會唔會係flashback
呢幕睇落似道別咁
會唔會係pepper送tony/pepperony一齊suit up上太空?
然後是但死一件/兩件死晒
但點解bruce唔跟埋上去

呢堆相係a4流出
但daddy件衫同之前有bc嗰堆流出係同一件
佢地hashtag係寫iw
應該係因為a4戲名唔出得街住
見到daddy個reactor就醒起
之前見有人估點都要俾個理由佢裝返個reactor喺心口
可能係iw佢瀕死 要重新用reactor救返佢
總之最後冇死到
總之最後冇死到

唔俾係件緊衫装reactor方便換甲咩,reactor收貼身啲又冇咁易俾人一手就拆出黎
上次裝reactor都係用黎開electromagnet痴住啲導彈碎片,今次又插野入心口會幾柒下

立flag
雖然鷹眼試過都無事

立flag
雖然鷹眼試過都無事

其實講起daddy結婚
唔知遲D會唔會出one-shot交代daddy結婚有咩事發生?
EG.請咗咩人去飲?會唔會有佢其中一個同行兼商界對手ON9 Iron Fist?(話晒都係Iron字頭,而且Avengers Tower同Rand Tower又咁近 )

立flag
雖然鷹眼試過都無事

其實講起daddy結婚
唔知遲D會唔會出one-shot交代daddy結婚有咩事發生?
EG.請咗咩人去飲?會唔會有佢其中一個同行兼商界對手ON9 Iron Fist?(話晒都係Iron字頭,而且Avengers Tower同Rand Tower又咁近 )

我都覺得flag味濃
千其咪俾gay fist出現
佢一見到daddy就會又"i'm the immortal on9仔"
然後瘋狂食野
總之最後冇死到

唔俾係件緊衫装reactor方便換甲咩,reactor收貼身啲又冇咁易俾人一手就拆出黎
上次裝reactor都係用黎開electromagnet痴住啲導彈碎片,今次又插野入心口會幾柒下

如果真係bleeding edge
係咪要用體內reactor
利申 唔熟
總之最後冇死到

利申 唔熟

bleeding edge依壇野好似由IM3開始傳到依家
總之最後冇死到

利申 唔熟

因為im3有extremis病毒出現,好多人都以為Tony會跟漫畫咁upgrade副甲
TONY個婚禮會唔會咁

利申 唔熟

因為im3有extremis病毒出現,好多人都以為Tony會跟漫畫咁upgrade副甲

cw就出套一樣樣既甲俾你地丁住先
TONY個婚禮會唔會咁

iw會唔會婚禮途中thanos黎踩場
TONY個婚禮會唔會咁

F4 2

最唔伏係隻狗

最唔伏係隻狗

TONY個婚禮會唔會咁

跟住好似魔盗王咁
一邊打仗一邊完婚

最唔伏係隻狗

隻野既teleport能力仲勁過隔離X-men黑丑
黑丑係要去過先識去
隻狗未去過地球已經識帶BB去地球走佬

最唔伏係隻狗

隻野既teleport能力仲勁過隔離X-men黑丑
黑丑係要去過先識去
隻狗未去過地球已經識帶BB去地球走佬

佢同drs組個team teleport隻揪下啦

屌 咁睇好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞