Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
http://www.chinatimes.com/realtimenews/20170731001086-260404

新一代蜘蛛人湯姆霍蘭德年僅21歲,她主演的《蜘蛛人:返校日》全球票房表現亮眼,但另一個引起影迷討論的,則是在片中飾演「梅嬸」的女星瑪麗莎托梅,現年52歲的她卻是保養得宜,現在更爆出湯姆霍蘭德猛烈追求,讓這段相差31歲的黃昏戀變成話題。

湯姆霍蘭德被《Star》周刊爆出猛烈追求瑪莉莎托梅,儘管兩人相差31歲,他還是不斷邀約,讓梅莉莎托梅有些尷尬,甚至表態「我能當你媽媽了!」可湯姆霍蘭德仍十分積極,反而是梅莉莎托梅有些反感,就怕外界誤以為兩人有什麼。

不過湯姆霍蘭德的發言人隨後否認這項說法,透露他相當尊重梅莉莎托梅,強調兩人雖人互動頻繁,但絕對沒有追求意思。

屌 tom仔係咪咁痴線
早兩日twitter見到仲以為係啲迷妹9up
點知有新聞(都係9up)

Tom囝識玩
http://www.chinatimes.com/realtimenews/20170731001086-260404

新一代蜘蛛人湯姆霍蘭德年僅21歲,她主演的《蜘蛛人:返校日》全球票房表現亮眼,但另一個引起影迷討論的,則是在片中飾演「梅嬸」的女星瑪麗莎托梅,現年52歲的她卻是保養得宜,現在更爆出湯姆霍蘭德猛烈追求,讓這段相差31歲的黃昏戀變成話題。

湯姆霍蘭德被《Star》周刊爆出猛烈追求瑪莉莎托梅,儘管兩人相差31歲,他還是不斷邀約,讓梅莉莎托梅有些尷尬,甚至表態「我能當你媽媽了!」可湯姆霍蘭德仍十分積極,反而是梅莉莎托梅有些反感,就怕外界誤以為兩人有什麼。

不過湯姆霍蘭德的發言人隨後否認這項說法,透露他相當尊重梅莉莎托梅,強調兩人雖人互動頻繁,但絕對沒有追求意思。

屌 tom仔係咪咁痴線

Tom囝識玩

啲迷妹好鍾意may姨
點會ff佢兩個
tom仔食黑妹食到返唔到轉頭啦
入坑冇耐 未睇哂電視電影
不過睇完ca2喊左
不過睇完ca2喊左

Who the hell is bucky!
不過睇完ca2喊左

Mcu ca呢個角色真係好正
不過睇完ca2喊左

i am with you till the end of the line
不過睇完ca2喊左

後尾睇d訪問 chris evans同cap個性格根本係相反
不過睇完ca2喊左

i am with you till the end of the line

You are my friend
You are my mission
琴晚瞓唔著突然諗到

iw點解取消上下集,會唔會第四集有一半時間想幫mcu班元佬結尾

可能副標題會叫「最後的復仇者」,「終結一戰」之類,雖然好老土
不過睇完ca2喊左

後尾睇d訪問 chris evans同cap個性格根本係相反

Chris evans真人完全係johnny storm(human torch)
好似當初cast佢做ca好多人都唔睇好
因為佢嗰陣個feel太青靚白淨
加上佢嗰陣d人淨係記得human torch個形象
想像唔到佢點演繹到ca呢d咁成熟咁正氣嘅角色
點知出到黎效果好好
完全入到個角色
琴晚瞓唔著突然諗到

iw點解取消上下集,會唔會第四集有一半時間想幫mcu班元佬結尾

可能副標題會叫「最後的復仇者」,「終結一戰」之類,雖然好老土

到時可以上黎開盤邊個死同點死
覺得tony ca死硬
不過希望死得壯觀少少
琴晚瞓唔著突然諗到

覺得tony ca死硬
不過希望死得壯觀少少

Thanos串燒式一拳穿過兩件

屌 tom仔係咪咁痴線

Tom囝識玩

啲迷妹好鍾意may姨
點會ff佢兩個
tom仔食黑妹食到返唔到轉頭啦

除左迷妹我諗唔到有咩人會痴線到ff佢兩個
真係驅風咩
琴晚瞓唔著突然諗到

可能副標題會叫「最的復仇者」,「終結一戰」之類,雖然好老土

覺得tony ca死硬
不過希望死得壯觀少少

Thanos串燒式一拳穿過兩件

之前russo話a4個名會劇透iw嘛
所以可能iw後先會公佈

iw流出崔那見到thanos一掌捽spidey落地
睇到都覺得痛
不過睇完ca2喊左

btw歡迎新m撚
好奇問下 點解你會識入我地post?
A4有冇機睇隊長拎起個鎚呢
不過睇完ca2喊左

btw歡迎新m撚

好好奇有咩post可以由2008年開 仲keep到依家

依家慢慢追返post 新入坑乜都唔識真係好頹

不過睇完ca2喊左

btw歡迎新m撚

個標題唔係講tony 同pepper咩

加句 avengers assemble
不過睇完ca2喊左

btw歡迎新m撚

下我以為係講緊im上映年份就係呢個post既開始

頭先見到笑左
次次呢啲photo booth都好多搞笑相

加句 avengers assemble

a4佢未死的話
不過睇完ca2喊左

btw歡迎新m撚

下我以為係講緊im上映年份就係呢個post既開始

係講緊pepperony呀 巴打睇左愛回家未
我地post開左兩年咋
第一頁有兩週年獻禮喎
唔怕既 慢慢黎 睇得多就識架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞