Since 2008 (102)

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
講返個mcu photo shoot

rhodey行青春路線

連im3個細路都有份
代表啲咩
佢真係大個左勁多
完全唔認得佢

個細路唔係話簽左三套戲咩
夠鐘還約

返黎同Peter爭寵

佢個角色其實仲有咩用
返黎幫daddy手搞mechanics?
漫畫有冇佢份?

Tony便當率上升

Dr Strange 幫到手
新iw promo art

一姐翻生
唔通真係drs幫手
定係玩dimension/玩石見到死人咋
仲有yondu
仲有yondu

原來我未死
仲有yondu

原來我未死

會唔會死人有自己一個dimension
你同一姐開心生活緊
仲有yondu

原來我未死

你同一姐開心生活緊

QS:仲有我啊
https://en.wikipedia.org/wiki/Runaways_(TV_series)
Tamara Becher serves as a writer for the series, after previously working on Iron Fist.
好驚喎
https://en.wikipedia.org/wiki/Runaways_(TV_series)
Tamara Becher serves as a writer for the series, after previously working on Iron Fist.
好驚喎

其實呢套出左未
睇下劇評先決定開唔開
唔撚係人就應該唔睇架喇
仲有yondu

原來我未死

你同一姐開心生活緊

仲有yondu

原來我未死

你同一姐開心生活緊

屌 回完先諗起
柒銀呀
完全唔記得左佢
智智3史上最爆笑
智智3史上最爆笑

連登仔:垃撚圾冇深度,俾細路睇架咋
仲有yondu

原來我未死

你同一姐開心生活緊

屌 回完先諗起
柒銀呀
完全唔記得左佢

智智3史上最爆笑

估唔到係史上最爆笑
有種“預咗,但真係估你唔到真係咁”嘅感覺
笑撚死人咩
150喺出面話人地大驚小怪 咬住智3副標題
當初唔知係邊個咬住cw個WAR唔放呢
有種“預咗,但真係估你唔到真係咁”嘅感覺

至少佢認清楚係想行笑片路線就行盡啲
好過之前咁扮黑又要笑 結果膠味濃
智3黑馬黎 一定要剝佢地棚牙
笑撚死人咩

咪理隻小學雞啦
佢近排掛住推自己po少左引戰已經好好
笑撚死人咩

咪理隻小學雞啦

以為過左黎連登就去左平行宇宙洗底
冇人記得佢喺高登啲柒野
回出面post啲語氣又扮晒看透世事咁暗串mcu
原來佢既高iq係咁用既
智智3史上最爆笑

成人睇正義聯盟
細路睇智3

但到底要幾成熟既成年人,先會中完伏都一次又一次入去睇DC戲?
影評咁樣寫
搞到我突然間好高期望
笑撚死人咩

咪理隻小學雞啦

冇人記得佢喺高登啲柒野
原來佢既高iq係咁用既

智智3史上最爆笑

成人睇正義聯盟
細路睇智3

但到底要幾成熟既成年人,先會中完伏都一次又一次入去睇DC戲?

成年人竟然同我地班細路口水戰
有損身份呀
笑撚死人咩

咪理隻小學雞啦

冇人記得佢喺高登啲柒野
原來佢既高iq係咁用既

屌 睇一次笑一次
柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞