[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
咁應該加埋防反,佢唔似會主攻
有乜所謂 大家都大巴咪0-0
有撚計咩,一話要換龍就有神救,就比人屌唔係DDG輸撚咗,我都唔知點應
我原本都迷ddg ,但睇完上面條片就覺得有d 野要取捨
如果要轉傳控打法
龍門最需要換
開季輸嗰兩場已經講緊要換龍,就係呢兩場坦蛇先知班波踢唔到傳控先改翻打防反
我唔識波ok ?
你講跟貼嘅話, 首先係應該要Dalot做
佢選擇得破壞防線完整性, 衝前Mark人
即係認為對方持球有威脅, 但佢又冇畀適當壓力對方, 同時身後露出一大片空位畀人任走任傳

咁依啲波就好難怪哂落補位跑返嚟嘅防中
不過Fred企位係可以跟返防線企深少少
同埋唔知係咪落咗Order中堅要Compact啲
Varane依球如果留意到佢同Fred嘅距離
一早企返右邊少少, 可能未至於全速衝過嚟畀人Fake臭
人地咪話「唔係話佢唔會」
但何狗講嘅嘢同依條片一樣
正常何狗披床應該星期一就應該出左片

不過點都好,何狗今次講嘅嘢都好似合理嘅
呢球dalot 就好似前兩季麥龜成日俾人屌個樣野
又要殺出去, 又殺唔到波
就算殺唔到波, 都要貼住對手, 等對手背住龍冇咁輕易傳到波
就算貼唔住對手, 俾人轉到身, 都要即刻犯規停佢
如果樣樣都做唔到就唔好標, 保持防線完整好過
佢仲要讓個左腳位出嚟畀人傳
真係冇眼睇
dalot 唔知咩事,世界杯翻到嚟沉到而家
屌你都嫌嘥力
係呀我爆閘啊 屈我啦on9 西
傷2次打回原形
未教過大聯賽嘅蘭蛇都唔會輸到7粒 高普可以輸七球仲要係維拉
未教過大聯賽嘅蘭蛇都唔會輸到6粒 費sir 可以輸六球仲要係鏝狗
未教過大聯賽嘅蘭蛇都唔會輸到8粒 雲加可以輸八球仲要係獌狗

又幾好用
上半季華拉尼fit 幫咗佢唔少
今場華記明顯唔fit
係啦 輸七球唔屌的 唔慎得 多謝坦sir 輸夠七球仲要敬禮 奴性真重
咩叫唔慎得?姜濤同鄉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞