[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
以為會有嘢彈出嚟
第一球唔止係費特問題
係由最初大碌企咗係華佬隔離一米唔夠 前面勁大個half space位空哂 之後標出去 但揀咗走去對最遠個隻Robertson 留雞寶比fred追 到雞寶fake咗Fred一下
華佬守錯位 到最後馬天想遮線都遮錯

唔好以為輸一條友咁簡單
入面個日本人係做咩位
達洛呢場責任點都大過費特架啦
補埋第二球
所有人都係人地猜開咗個波交比沙拿先識散 沙拿都追完即斬 梳都未企得切位
佢跟沙拿個陣邊個跟隔離個艾洛特?空哂任人交
就算正常情況下都唔係1vs2艾洛特點都係空咗
L馬就揀咗收入去 華佬又要mark一隻
曼聯股票跌緊2.幾%,又唔似done deal
你抵俾人屌
第一球真係輸戰術
幾乎同首回合一模一樣, 成隊壓上去逼搶
右閘衝到去前場, 後面一大片空間
利記頭20分鐘禁住踢入唔到波, 就讓返球權出黎俾我地攻
引我地壓上去, 等機會放兩邊
但高普只係訓係度搏嬴左, 我地幾個big chance是但入一個, 之後就係我地防反到完場
呢場波其實好多偶然性先輸到7:0
我地自己連環柒好多次, 多過對面真係踢得好
收嗲啦
油爸快啲搞掂啦
佢嘅問題始終係點樣用佢套大巴破逼搶/破人地大巴
冇睇意假好耐,而家摩佬仲拍緊大巴?
岩呀 係成個戰術都比Kloop食住
我上面貼左kloop個陣點樣dominate ten hag 個打法
睇完先知 build up 龍門係counter 前場pressing 既方法
所以ddg 點都係咁先 👋🏼
之前對阿狗都係啦 畀人逼到後場猜都猜唔到粒波上去
唔係囉
佢有用逼搶
你去聽下中醫條片點講,
我地中後面比痢前面幾隻拉到散晒
我覺得Dalot 問題大過Fred
人地痢兩隻閘打到好鬼生
其實都係戰術一環扣一環
龍門用波同長傳能力好既話 會主導場波多啲
你一接到角球 罰球就可以比Outlet pass
同埋受壓情況下都可以容易解對面個press
而家成條防線都比哂Lisandro一個做build up
佢無態 比人封死就傳唔到波出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞