[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
So蛇…
通常輸到傻之後都唔會有
深潛到贏返波
睇到啲咩
???
費蛇一向叫control and pass. 自轉D波一定俾阿蛇屌上天。

蘇蛇作客不敗
🍄
井多少少
Daily mail 話坦克冇大屌球員。仲話有sport psychologist 可以去現。

我諗佢都知第一次作客猁自己排陣柒佐。不過Steve Mcclaren 冇理由唔知作客Anfield 既重要。條友又係回撚塘

我覺得大敗未必係壞事。第一可以唔洗再FF英超冠軍。專心FA Cup 同歐霸。英超前四
發覺冇乜人講
往年猁狗係強權我曼就頹緊
半場猁狗贏兩三球高普會出聲叫佢哋唔好入咁多

今年佢哋沉緊 我地叫重回正軌
所以佢哋需要一場大勝起機
先至出現7:0

哩場7:0唔代表坦克重建有問題
更加唔代表仲衰過之前
同高普第一季比 坦蛇有過之而無不及啦
最尾嗰段應該無乜人唔係咁諗

但的而且確成隊波(包括坦)都仲有大把進步空間
要認真檢討亦都係事實
出面好多人咁講架
之但係哩場最大戰犯一定係坦出錯陣+
俾人tactical breakdown 都咁遲反應

我就希望佢唔好怪罪落個別球員
覺得自己冇問題

佢戰術部署差哩樣嘢都唔係第一次見
☀️👶🏻🍄
依家強隊大戰,邊隊肯放低身段,針對性部署就有優勢
首循環對利擺重兵係邊路就贏到
鏝果場6:3,乜都唔變照用麥湯大力就輸到仆街,次回合man mark迪布尼,專心遮線又唔同晒
呢場坦又輕敵,踢返自己波,死用fred米路ww
其實高普就係石頭一舊,佢地每場都係咁踢,高普唔會諗點樣防守福哥,taa擺明就係放題任食
唔計3:0後崩潰,上半場唔睇住隊利黎食,坦真係有責任
曼而家個陣容未做到哥狗鏝阿迪達阿狗個種強強對碰都撳住你嚟砌
哥狗對阿都放棄控球
不過去到歐聯淘汰賽又變多左,執到個陣太鳩
想要Harvetz, Kovacic
睇吓教唔教到Gallagher /MM
兩強互撼防反有著數, 大前題係防守好

防守唔穩就對攻打死罷就
23歲英人救翻幾值錢
哥狗先係鳩陣之王
一到決賽就玩無鋒陣 輸波
其實般球頭搥同福果球單刀入咗爭好遠
到最後又係把握力問題
唔該買返個真係識入波既中鋒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞