[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
白卡冇嘢做係咁
幾耐冇睇波
季初福10號踢過兩場 同場般要去右邊
馬印象半場 同場般左邊
安踢巴塞換入嚟10號 同場般右邊
Ww唔使講 近依幾場都10號
你要咁拗無得講
四方糖得罪你啲咩
隊波前面就是福馬般安
除左箭頭後面三個傷其中一個般就移去邊幫手有咩咁難明

輸一場就話咩Bruno要被拋棄
其實就係冇 不過身為隊長係咪應該要企出黎做damage control 失到4:0更加應該鼓勵隊友守翻好 唔好再失而唔係放棄 你都放棄咁其他人點算
佢被人批中下巴
最後一句就真是要屌嘅事
迪基亞夠出足全季你夠話佢唔岩曼聯啦
一開波見到米路啲波柒下柒下都已經覺得危危地
證明我哋太依賴技安,轉會窗真係入多件幫輕下佢,唔係下季等仆街

呢下
反應大到中槍咁
我覺得般奴最佳位置係假9之後係右中場,擺佢喺中間會鳩傳,左邊直頭打少一個人
屌你原來WW真係間諜黎
https://www.youtube.com/watch?v=CtYE_qOSzW4
你睇咗Allison v DDG你都仲支持200k renew DDG?
就利狗第一球DDG永遠都唔會睇到Roberson個位
你再睇兩邊開GK個 SET UP咪知分別

今季Bruno stats少咗但傳波其實準咗+毒辣咗
而且佢在場成埸波明顯進攻更流暢
好明顯啦 已經一個人做兩個人工作好耐
幾時有話輸一場就拋棄
季初已經放bruno去邊路啦
全隊11個位 最多人踢過就係佢個攻中位
(唔計領先下 搵fred踢佢個攻中位多個人搶波)
係試過唔work先俾返bruno踢中間

如果bruno攻中喺坦克心中係穩定
根本唔使bruno同場都不斷搵人試
佢冇咩對抗能力點假9
如果你仲係覺得係關輸依場先話棄般奴,而唔係睇緊佢整體技術特點岩唔岩坦蛇,再睇下成個二月份坦蛇要靠幾多次換人先打開勝局/反勝,半場前般奴完全唔知踢緊咩野,LIVE時再睇下討論區點屌般奴 (但之後都會刷到數據),你先再講係唔係單單因為一場輸波我先話般奴做唔到核心
被人胸襲
佢唔係攻中是因為隊波打到中間有好多人佢可以就人
唔係因為佢屎而係咁調
咁你真係無留意我,我一早話長短不如短痛應該換迪基亞,早D去夾默契

我舉迪基亞既意思係指我先唔會話一位球員出足全季就代表岩坦蛇個體系,有時可能係因為個位根本無人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞