[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
下季買咗新中場擺fred做plan b都得
一樣識鳩跑追波
仲靈活啲同入球能力高啲
認真馬拉仔都係一般
宜家WW個入球能力講緊係連Chris Wood都不如

我個人有少少認為, 係因為佢不停咁逼搶, 不停咁衝刺跑

導致佢當下果心理同埋身體動作冇辦法調整到最佳射門動作, 搞到佢埋門咁差

唔係體能問題黎, 但如果你每一下都諗緊點跑, 點逼人, 唔係諗住個波點黎, 你點迎, 咁樣係唔會入到波
對betis 般可以雪 但係ww 雪左邊個press 有睇蝗對betis 果場betis 兩隻閘收入中間補中堅位 以而家個陣容雪ww真係不智
英超中下游米特羅域,丹尼京斯,卡林威爾遜都好過佢,明明先講緊要大清洗Fred,Mctom,白Lin呢啲唔夠班嘅球員,繼續keep WW呢啲質素永遠都唔使諗有份爭冠軍,
YES, 慢慢大家睇左前6年果D 行行企企
宜家見到有鬥心, 情感就覺得可以留低佢

但記得宜家坦講既野, 同球會目標
係 Bring the club to where it belongs
即係頂尖, WW呢D球員, 頂尖咩?
綠葉都要有質素架大佬呀,

其實一句講哂, 唔識入波既前鋒, 背身同頭鎚又差, 冇可能做PLAN B
邊個會用個唔識入波既前鋒做PLAN B
富林卡數邊到中下游
你講果三個除左Callum wilson 叫快d 另外個兩個如果入而家嘅曼聯只會拖慢曬成隊波
你呢三個要求係市場已經好貴先買到一個返嚟
「一百年後,都會有人提起呢場敗仗
除咗今季曼聯攞到英超冠軍,無其他嘢可以洗脫今次的恥辱」

成日都見到類似嘅comment,但真心想問佢究竟想點?唔踢都踢咗 ,唔輸都輸咗
輸唔緊要 喂大佬你上半場踢到有來有回你老味下半場兵敗如山倒死攬dalot係咩事 隊長個狀態差到咁 比返ddg屠夫做隊長好過啦
你呢兩件事冇抵觸
唯有當交學費囉依家點屌其實都冇用㗎啦,睇吓嚟緊啲比賽會唔會有改變囉
其實vps 又係好慘
第一季黎曼個陣主場入波唔慶祝 照比班馬撚屌到仆街
第2季先忍唔住鏟草
馬撚根本點都屌
唔關學費事一個龍門質素問題一個體能問題
下半失兩球之後已經半放棄
咁大份,又跑足全場,動作唔會太突然啦。個波飛埋黎,timing唔夾就入唔到波了
你見到曼迷自己講定其他球迷先?
好難唔屌喎,如果係當年朗隊,史高斯、傑斯今季踢緊曼聯,下季即刻加盟競爭對手係你都會屌
曾經還曾經啦
而家著緊曼聯件衫走去掂個章
支持
唔知空難黑屁係真自爆定假借刀呢
朗尼俾人屌到依家
Link?
一百年後啲人都死晒啦
你都係早兩日先知以前輸過1:7
阿狗上個po
我都係個fd cap比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞