[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
曼聯最需要處理:調教般奴企死位嘅問題,需要佢回防或棄用佢轉433,因為正前鋒回防到咁後正常不必要,也有回不及防守問題。
因為4231唔夠防守中場囉!
有時適當地做吓underdog先可以贏
費sir都試過唔少
贏聯賽既關鍵,從來都係對中下游要夠穩定
呢樣我地近年做唔到,今季有改善但未夠
做underdog係因為而家太多second ball要執
你睇阿city佢地呢堆都唔需要自己一個帶咁耐
阿狗俾兩翼做推進City直情Haaland一個自己嚟
輸自己
贏巴狗太迷信開場套陣容
半場前輸一球番入去反應唔黎
輸到3比0場波就完左
唔輸都輸左
唯有當交多啲學費
大力臣係好但真心當佢三杉淳咁用就算,體力真係唔夠
排錯陣多過格食格,我覺得係下半季踢得太順覺得班波可以踢多啲傳控,點知計算錯誤
都係嗰句啦,坦蛇呢場喺戰術層面係輸左,但輸到7-0就肯撚定係球員問題,如果球員既心態係無放棄而淨係輸戰術既話其實可以淨係輸3 4 球
以前就係,哥迪奧拿黎到之後,連帶埋高普進化後聯賽個玩法同STANDARD已經升左幾個層次,一套勁到PK既PLAN A已經食硬咁濟,你有幾可見佢地要成日做UNDERDOG? 今季曼城對阿記哥迪奧拿肯做UNDERDOG,除左佢地今季真係有D跌WATT外,亦都曲線證明阿妓今季PLAN A個勢頭同穩定性真係好強,所以先一直據於榜首
坦克車
同意,加上體力問題,我地下半季係英超踢得最密嘅球隊,係人都知而家呢隊猁縮後打防反就易對付,上半季贏猁咪就係咁,坦贏咗巴塞同聯賽杯連勝之後心雄咗,想班球員打翻多啲傳控就出事
所以我上面咪話第一季人腳唔夠BUDGET去執先用住而家手頭班球員,但唔代表之後買完人之外般奴係坦蛇既核心人選,我仲舉埋迪基亞做例子等你明白
我硬係覺得坦蛇似係鐘意玩育成足球,唔係話佢唔會高價買球員,佢係想一個二線球員都練到一線,班波入面唔洗全部一線,但踢到戰術性高嘅足球
100m 安東尼
唔會高價買球員??
做underdog係因為而家太多second ball要執
你睇阿city佢地呢堆都唔需要自己一個帶咁耐
阿狗俾兩翼做推進City直情Haaland一個自己嚟
所以我上面咪話第一季人腳唔夠BUDGET去執先用住而家手頭班球員,但唔代表之後買完人之外般奴係坦蛇既核心人選,我仲舉埋迪基亞做例子等你明白
我硬係覺得坦蛇似係鐘意玩育成足球,唔係話佢唔會高價買球員,佢係想一個二線球員都練到一線,班波入面唔洗全部一線,但踢到戰術性高嘅足球
100m 安東尼
唔會高價買球員??
你係咪搞錯左d野,望下FDJ就知
唔係佢唔想買,係買唔到啊
高普就係,坦蛇係好固執每個位置都要有佢既要求 (例如左腳中堅,死追FDJ等),價錢既野佢唔太諗,以前係阿積士佢都係屬於最多支出買人果一隊黎
咪睇下油王真係買到曼聯嗰時佢會洗幾多錢就知
剩係前鋒都分分鐘過100M啦
夏季就知轉會會買咩人
何wayne
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞