[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
千祈唔好走
呢碌木咁聽話就唔要啦
之前唔係話梅毒 上任個陣又話唔比球員洩漏更衣室?
唔好啦 聽老豆v92 話啦
但班球員心態唔會好似依家咁先,好似無所謂咁
相反猁打我地就真係次次著火咁濟
就算費sir 當年曼班球員都冇猁咁上力
球會culture 我估都改唔到

https://www.instagram.com/reel/CpdFeLwA4Wc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Rio同evra都講番當年係大戰咁喎
大敗一場最好既方法係離開連登 唔好睇所有news 等心情平復返先慢慢接受
有撚所講咩

咁易比連登賤種影響到
唉 唔柒都柒在 向前望下場打返好啦 最緊要隊波唔好散
洗咩理
輸咪輸 都係咁樣吹水
米路60m買到係因為佢30歲半

以佢既質素 每後生一年就貴20m都得
所以啲球員一樣咁weak, 襯番晒

要幾耐先改到呢啲 entertainment club 既 culture
世界杯返黎之後連續十個星期週週雙賽
輪換幅度唔大既情況下
跌WATT係一定既事

BTW, 呢21場波成績係16W 3D 2L
仲要大戰左疤狃疤
贏西咸已經好夾硬
平時成日閪尻隊友 好多人暗中唔妥佢都唔正常
肥仔做咩咁著
好耐無係到留言
想講呢兩日睇出邊成堆笑我曼嘅po
真係得啖笑
其實輸一場 無論多定少好
都唔係咩世界末日
而家希望隊波大敗完之後識得振作
好好踢埋淨低嘅賽程
比翻應有表現球迷睇就夠啦
畢竟要撐嘅始終都會撐落去
更何況唔笑都比人笑左差唔多十年
呢班球員唔明曼利大戰feel都正常嘅 年資老ddg shaw 福哥都唔係做開大佬 華記同米路可能會明啲
不過佢哋又唔係由細踢曼聯 冇乜火氣都正常 加上坦克賽前降溫班球員都冇火 反而你話打疤狗佢兩個就真係上足電喇

當年李奧成班英撚 費蛇又教左咁耐當然知曼利大戰幾重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞