[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
ww一早有人屌
點解需要一個前鋒做下欄野? 邊個豪門需要?
前鋒唔係拎黎入波? 你放個防中上去啦

唔識入波, 其他所有野都冇撚用 佢冇住烏既二傳能力
做下欄野用麥湯唔使錢
格狗肯課水就有Felix啦
我覺得係球迷角度就會雪ww幾場
但係係坦蛇角度應該唔會雪既
屌你啦 咁講離講佢咪又係入唔到波
屌你300萬借 肯逼肯搶 前面做到拉扯比福 你無要求啦
雪都雪般奴個撚樣先啦, 做隊長做到咁樣 下半場
我走先,兄弟你頂住
我唔想再講ww有冇用廢唔廢,好煩
冇要求呀, 借OK
就係要求唔好買斷
係未夠班踢就未夠班, 有HEART就得, 簽我地啦
講跑動宜家全隊係ww 全場咁逼 你麥湯踢撚到果個位
一個擔大旗嘅前鋒都未搵到
咁快就諗Plan B, 仲要買啲三不像
得罪講句
下場會照用返同樣嘅11人
佢真係好撚醜

比L馬 或者 米路做好過
冇傷未必踢唔到
都係得個跑字
再唔係湯踢中場擺fred去鳩跑都得
般奴係要雪
至少對貝迪斯呢場
如果雪佢,加上米路有傷
呢場出咩陣好
我會咁諗
433,中間個3出mcfred sbz,前面自轉,福,有祖
或者4312,前面辛祖,福,WW
話當佢以前爆炸咁用, 佢控波又冇咁勁, 生咁高0頭鎚 好似近視咁下下頂空氣

話當佢中場, 佢淨係識逼, 冇防守位置感

話擺佢前鋒, 請問邊隊波會放個唔識入波既前鋒係前面?

好勤力, 借半季真係GOOD DEAL
唔好買斷唔該, 佢唔夠班
一望都知fake
你話個場有人踢好就話啫 成隊都閪仲搞呢啲
d人唔會睇到ww個workrate 只會屌佢唔識入波 對著後場唔識用波嘅中堅WW就發揮作用
琴晚個場邊個態度好
正選老鼠拉龜,放個plan b入黎頂唔到哨唔到射唔到
英超20隊都踢緊逼搶咁濟喇
撞到麥龜呢D 果場先出呀? 買佢把托
就算唔駛佢做主力入波嗰位
都期望佢做到背身攞波,二傳,控個波落黎分比兩翼後上入波
但似乎佢一樣都做唔瑞
買左KANE / OSIMHEN
入唔到波添, 換WW入黎
我講完自己都想笑
YES 佢有住烏咁既能力, 我恨不得宜家俾錢買斷佢啦
D小組短傳彈波, 背身 全部頂級
宜家WW冇樣做到, 淨係識逼, 同埋ONE TOUCH彈一彈打反擊

除左呢兩樣野, 佢係禁區, 龍門口都可以射出界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞