[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
咪同蘇蛇囉第二名個季一樣,話無龜既日子好難過,只要無傷同埋競爭對手仲廢就足以勝出
或者老實講態度閪表現好都仲有價講
態度閪表現更閪,咁都唔可以雪,你估牙朗咩
我係話試完幾個翼踢攻中唔work
我話唔work係覆你之後轉返般中間snacho 安翼
試吓睇吓人講嘢先盲撐般啦
我從來唔介意表現好既仆街仔
還愛你.....帶一點恨
坦克如果咁都唔搞9佢真係好有問題
同自轉一樣 果兩隻祖一打正選閪到笑果陣又會開始掛住佢
咩盲撐如果坦覺得Bruno唔得已經學朗哥直接落bench
明顯成隊波是bruno踢10下踢得最好
無掛過自轉
認同呀,我都有話要換GK去BUILD UP,問題係同一個CASE我覺得可以APPLY落般奴一樣。蘇蛇BUILD UP個陣容時係以防反去諗,而家坦第一季未夠錢買齊人腳,迫住用手頭上既兵盡踢,唔代表而家用緊既球員係佢最理想既人選
星期五有沙特波+R霸睇
有冇比我哋更大既水魚,用1億買個3千萬都唔知值唔值既慢翼
後備出嚟試下銨一招都ok嘅
曼聯最好係油爸爸入主後賣尻哂啲人佢
係連登依家唔可以賣嘅只有屠夫 綠木 大力
仲有麥麥送
要猜到好空有位先
射可以試下角度再諗下 就算龍擋到隊友都可以執雞
但都唔代表呢堆人唔啱主攻
Ole第二季下半季都有經常主攻時候都會入波
咪就係ford+Cavani+Bruno
其實你睇巴塞同利呢場就睇到d野
條友出歐洲賽場係有作為因為後衛防守強度唔高
但英超真係太高強度拍埋黎,佢d大位遠射無咩用
可能佢想講既係low block
蘇b第一個完整賽季就係low block 防反
第二季已經多咗主攻,但防守都以low block為主
第三季想學人踢high press迫搶就出事
低賤仔點算
我地都未賣得成
咪咁搶口啦
假9唔一定對抗能力好強,但話佢差就一定唔係,佢係一個人過二個人嘅能力一般啫,但係One Touch Passing同入攝一定係而家曼聯最好

https://www.youtube.com/watch?v=8vtna0HeEBk
係會入波呀,但唔穩定嘛,果排你唔記得成日會老鼠拉龜成場,然後靠福一下靈光一閃先打破局面?

同埋我地係要提升到曼城同今季阿妓個種一路圍攻既穩定性,令人地係想方法去防你,強強對碰我地成日要去做UNDERDOG個方,依個先係而家贏聯賽既關鍵
*唔係強強對碰我地就要去做UNDERDOG個方*
一向都話佢唔識控制節奏所以唔做得中場核心,所以有大力神之類嘅球員喺到般奴會踢得好,之後曼聯冇咗大力但有卡斯米路頂住做派牌,都唔夠大力好但一死火,般奴又要分擔大力嘅工作咪攪到佢踢得越來越差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞