[三罐哭喪聯] 曼聯終極FF轉會新聞及謝絕爆閘暨吹水區 [2185]

1001 回覆
6 Like 46 Dislike
作為球迷真係唔否定般奴既能力,不過個格真係唔多得
EQ又低又魯莽,又多插水受唔到壓
唔改善既話條路好難行
咪撚搞笑啦
福 山 安你覺得佢哋踢到中間10號位?
搵翼去試10號位都唔繼續放佢哋踢翼
而調同場嘅bruno踢左右邊
佢啲一腳波同走位係唔錯,只要唔好比佢hold波諗太多野同太多位比佢鳩傳,有大力神喺陣中嗰時佢咪就係打呢個位,佢會喺中前場遊走
山之後好明顯是踢10號/後上前鋒
福安都係翼嚟 佢地同般出都會返去原位
佢唔Hold波邊個做返嗰個工作
係唔識睇人講嘢定冇睇波
咪話咗試過福/安 同般同場
都分別試過佢哋兩個踢10號 而般去踢右邊
美斯好好對抗能力?
同埋之後轉返呀嗎
一個可以有大Coverage同埋final third有高威脅嘅球員被人嫌棄啲咩
Messi對抗能力差咩佢一高速推你剷都趕唔切
同埋巴傳控底高過現有人腳起碼兩班
咪話咗就係試過唔work囉
如果bruno係坦心目中穩定10號人選
點會不斷搵人試
而幾場大戰都係踢左右邊

你繼續攬佢
般多人反都唔係今場之後先發生
公道講句 佢間唔間諜都係咁廢
另一個角度睇
佢鐘意放軟身體,完全唔同人對抗
令佢可以幾季全勤
隔離KDB 身體對抗超強,久唔久小傷

不過冇得講。。。係要雪佢一兩場俾佢冷靜下
真,對佢摸唔摸完全冇感覺
現今球壇Bruno就是稀有品
佢+福+一個可以對抗到拉到空間嘅九號就已經是歐洲最好威脅嘅配合
好少有人學Bruno係可以verticality俾咁高威脅
佢要練嘅橫向聯繫呢季都有唔細嘅進步

失球次數高係高verticality帶來嘅副作用但係可以靠馬/Kane中和
吹撚到一場就話棄般
般奴其實最岩踢都係反擊戰術, 發揮到後上埋門能力,但如果被人逼搶單靠佢就含柒,本身護球能力唔係好,控制節奏又差

對利物浦可能應該出返沙煞比同辛祖,唔出韋賀斯同廢特可能會仲好
咪就係

第一之後開始閪啦

講到今場先反佢咁
緊係稀有啦,無護波同盤扭果種稀有嘛

睇下其他強隊,例如阿妓既奧特加特,鏝既科頓/B.SILVA先再講啦,點解人地保持到高VERTICALITY但又少失控球權,一切咪都因為成個SKILL PACKAGE既差距囉
*第一季
想棄…
我都唔知你嘅唔Work係點嚟
如果其他人生性執行到一半佢俾嘅機會已經起碼15助
般真是要改嘅係一唔順心就鳩急呢下

多人反又點上年夠多人反福又咪咁
睇嚟大家太耐無睇過無般奴既日子
冷靜下啦真係要
般心術不正,要棄
阿狗同鄰居一開始已經換GK上buildup啦
我曼換個GK都會做到呢個後果
你所提嗰堆冇一個verticality比般好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞