第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
咪比緊意見叫佢唔好抄囉
你又話人地淨係識屌on99
批評不必有「建設性」 - 陶傑

中國高官接見特區傳媒代表,指示他們「批評要有建設性,輿論監督是可以的,但要提出建議。」
這個中國高官,以及他統治的大量中國蟻民,顯然不明白甚麼叫「批評」(Criticism)。批評,是指出錯處,指出不適當的地方,而批評者完全不必提出甚麼建議,指出應該怎樣做。
光顧一家餐廳,可以批評廚子的菜做得差勁,不必建議廚子應該怎樣少放油、多放鹽,因為顧客是進來花錢的。
恭喜晒豪哥!你得左啦!
條片仲燈到上埋熱門#1啦!
一於今日開多個po鬧埋啲盲毛觀眾先
好睇wo
咁似tvb
如果因為廣告而尷
你都係睇番獎門人啦
屌,個時哈里波特已經覺得好造作。玩遊戲最緊要係唔知勝負先好睇。造到好人個邊又時間回來,又分0體係要對面殺。直接比一面贏咪得,搞咁多野。
你有課金?
抄就抄啦 神還原
我國日日都大把野神還原啦
林海峰
幾張gif / jpg 既nft 就賺返啦
唔睇晒屌 你又話無睇無資格客觀評論

睇晒先分析好 再屌 你又屈人被逼睇晒=好睇先會睇晒

咁你叫啲電評人
究竟睇唔睇晒啲片好呢?

根本試家軍輸打贏要
柒咗唔認 果然係熱狗
敗左係 NFT 度
幾好睇都唔想睇 好多人label 左
反熱狗人之常情 有幾難服侍?
波台狗
同意唔夠好笑

但你話抄又好cosplay又好 個個台都係咁架啦 市場需求

所以好睇抄得柒唔柒

好耐以前某國抄freedom gundam 改左部機識講野 變左好似變形金剛咁 你話柒唔柒
認真,你會專登開個遊戲熱門出來,揀啲頭位嘅片睇? 自己sub嘅都未睇得晒,啲啲排位根本冇用
林海峰唔失禮

活躍三十幾年,一年一度叱吒都仲有貨賣,算係咁啦。其他同期DJ都差唔多無晒。
試當抄
呢啲似係hashtag 唔係排名
而家真係為屌而屌
人哋咪講咗還原,無咩鬼野創意姐
睇咗晒成集,連人哋idea都唔知,
好意思話自己睇咗40分鐘,
仲要開post周圍講,慌死人唔知
唔係今際啲驚 又點叫今際 樓主弱智
所以都只係話「簡單講」
如果拆開睇,YouTube片同真係電影定位唔同,
再者你講嗰堆知名導演同我所指嘅技窮,
啱呀,總會有例外嘅,長做長有,
所以都唔會話一竹篙打一船人。

仲有電影嗰邊亦都資源多啲同埋真係識分配,
睇吓每套電影片尾推人名已經知⋯
對比起Youtuber有啲咩?又缺乏系統性⋯
再咁落去真係又睇幾時收皮
是但
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞