第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
終於見到有質素comment
佢哋嘅目標觀眾群只係初中生,基本上15歲以上嘅人都會覺得太幼稚
睇咗5分鐘 係咁食雪糕就熄咗
收nft 錢租鄉黑場比鄉黑賺錢
開始有打手 反向炒熱藍當真了

同一招數 游狗
個阿慈好那煩…

掛住食雪糕唔幫手已經少忟

見到陳伯又係咁alisu alisu咁鳩叫又煩

家下認真拍廣告定認真玩game呀?

雖然大家都知係廣告

但以前啲片好睇,係因為你認真玩game而好睇

唔係你花左幾多秒刷廣告爸爸鞋好睇呀
句野你講點解要我舉證無睇過係度9up曾志偉咪認左佢
都係果句 一句講哂唔睇垃圾咪得
講唔出咪算囉
成日都話要做新嘗試,咪又係鳩抄,不如改做試下抄啦,咁樣睇呢條片觀感就fit曬
Ok
優點在哪裡?
佢嗰代睇獎門人係好笑啲
個post講緊新綜藝又拉埋其他片嚟講
繼續搬龍門自以為事啦
我無興趣佢D片了
只係有興趣想知幾時肯原價收返NFT
講真話:以前有睇,但入左班乜校花校草同搞nft嗰期後(搵到錢擴充後),啲乜乜劇場當10-15分鐘既,每次真係想試下睇兩分鐘都頂唔順熄左,呢個乜有J我都睇左10分鐘內熄左,見到佢地計分用白板筆寫仲要當係笑點嗰到我已經頂唔順

以前有人睇某程度係冇搞咁多野,嗰六七個元老出鏡率好高,而家各有各拍拖/分手/拍廣告/唱歌,然後叫啲傻仔出黎做,游學修真係當左自己係校長作育英才,然後等啲細既同佢搵錢?
見到監獄有苣屋已經唔想睇
佢地有冇睇過原著其實
本來已經改得差 苣屋根本唔洗特登加落去呢隻game到
反而係睇個兩個痴線佬發揮仲好
笑死
陳3基本操作 體諒下佢啦 俾試當真公開鞭屍係要努力D覆卓架啦
有理由相信條片只要唔係試當真做就冇乜人屌,甚至會話好睇
我都相信條片只要唔係試當真做,話緊好睇嗰班唔會得閒睇啲條hard sell廣告片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞