第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
"神還原"到一樣咁我睇原著得啦
使撚睇你
抄就抄啦戇鳩
整句幸存者偏差就代表冇料都係成功因素
全中 淨係有9896先想睇下
搵埋啲19校花草
加埋locker條狗公 想嘔
魷魚遊戲果時邊到沉
我吾明喎 點解YouTuber一定要做死Youtube
點解YouTube 吾可以走入歌影視
外國都有好多YouTuber出歌拍電影啦
起碼佢哋有上進心先
無料咪努力練到有料囉
無兼顧到YouTube嘅質量 係佢哋嘅問題
但佢哋定期都有大製作喎
舞台劇 校花校草 今次試玩毛
全部成本都好高
做打手做到咁冇準備
其實佢都算柒得可憐
見佢由出完條片到依家無停過屌試當真真係懷疑佢今日dayoff唔洗入筷子
咁佢叫做還原套劇姐
用番套劇角度出發的話, 一人牢房如果全部角色都係第一季冇見過嘅
的確會少左興趣睇
但係擺完苣屋入去整得柒又令一回事
第二季大部份集數都改到好差
其實有左名氣而有機會做其他嘢先至健康,但係唔好忘記Youtube觀眾都一樣有要求,係大製作呀係高成本,但係出黎好唔好睇都要思考下
佩服你可以睇晒
只能夠講睇得出好揼本去製作
如果只論誠意的確係夠

但始終都係抄
Ok 你話還原,但hater 有樣嘢講得啱,咁樣還原法真係唔洗理版權?真係用嚟營利噃,賣雪糕廣告喎

好喇唔講抄唔抄,班演員/玩家又唔夠投入
如果要神還原,角色嘅肉緊程度係咪都要諗下計點樣搞到佢地肉緊D? 講緊輸左會死,但食雪糕做乜尻?
情願你唔好守電柱已經守雪糕櫃,而唔係咁樣夾硬食囉

我明綜藝嚟講廢人都可以有效果,但sorry 510 同慈真係廢到反感,仲要比D 咁嘅玩家配個唔算玩遊戲好勁嘅嘉賓簡直黐撚線。如果慈個角色換左做呀談一定好睇好多

成單嘢就係做到畫面好靚但觀賞性好差,就係因為好認真玩嘅梅花K Team 好落力玩 Vs 玩家team 嘅大部份廢柴 , 玩家team 都贏到先好難唔聯想跟劇本,依樣嘢就算修ig post 咩都冇用

講真,試玩毛最好睇都係batman 嗰集, 原創game 套用角色技能,人數唔洗多,但大家都有出場價值,廢人都有廢人效果,而ending 觀眾又會意想不到。
綜藝唔係講你有幾用心還原,係要觀眾投入到同感受到樂趣,sorry 有J 真係唔得
係幾好睇既,幾有noise
Cosplay d 角色都幾似
好想香港有有running man 既綜藝節目
請多啲明星上去玩
見到啲人打曬千字文屌就知試當真又贏了
大佬依啲係主流媒體待遇黎 電影/劇先有
你有幾可見有youtube片有咁既討論程度
你個point已不攻自破 咩叫對藝人同Youtuber期望有分別

你覺得啲網民會對姜濤有期望 / Sunny 有期望 關個人事 關咩身份時

根本試當真 無論作為演員 / YouTuber / NFT神棍

都係垃撚圾
打手po
又咁諗
如果個廣告俾咗好多錢
其實佢地又真係冇say
個客真係大9曬 想點植入就點植入
唔怪得咁多人玩原神
可以接可以唔接
預咗你叫我養埋
不過我對熱狗真係冇興趣
不嬲respect你對試當真既熱情你例外啦
最差嘅一集試玩毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞