第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
呢個真係唔知。Acting好難既咩?
唔好意思。平時唔會開Youtube浪費時間。

要開都係有特登片想睇先會睇。所以唔存在演算法既影響。同埋我唔會用App開,所以都唔會知我睇片習慣
平時唔會睇Youtube既意思係唔會浪費時間沉迷睇,唔似得Cctoy班垃圾咁日睇夜睇

但我未原始人到「從來無睇」。
咁你睇大j囉 ,咁高要求 ,我就覺得佢係有心拍既一個channel先囉
咁人地係唔係有讀先?
演藝學院都好吹奏????
你唔係以為演藝學院啲學位同大學一樣吓嘛?
讀得成書就唔會「讀」演藝啦
又話人無讀書
有讀又話演藝學院唔計果然係hater
唔敢正面回應遊學修個所謂學位係演藝嘅
證明你都知演藝畢業幾羞家
讀演藝有咩咁羞家
你睇唔起演藝定點?
一時唔敢正面回應,一時又反問當答咗
冇腦盲撐果然質素低劣
你演藝邊個系畢業架
想問幾時唔敢正面回應?完全唔明你up乜春
覆你果句已經有提演藝學院啦喎做咩姐你
笑撚左 原來痴線神棍黎唔怪得邏輯咁錯亂
我都希望我係 咁你同樓上嗰個就唔使提心吊膽
人呢喂咁快收左皮
我個point係 有啲嘢唔係你想做就得 都要睇你有冇能力同天份
演藝出好多人架wor
照你咁講天能都係抄,邊度有創意?
首先啦,你提出論點「唔好睇」嘅話,論證責任係你身上啦,係咁問人點解唔同意都冇盡論證責任。不過如果你只係為屌而屌,唔講邏輯嘅話又冇乜問題嘅
中學雞忽上腦?

呢度又唔法庭,唔使講證據架
論據唔係證據 你講嘢唔俾point同廢up冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞