第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
發唔發覺隔黎啲人只係話好睇 好正 完全冇人講邊度正
幾條打手copy and paste 咁話唔算炒 邊個邊個都係咁
不如打手講下邊度好睇
咁我咪問緊你
邊個定義還原係idea啊?
係差過上次墨魚,
上次d廣告入得自然好多,d人又投入d
今次0度橋咁直接讀稿
試當狗淨係識左抄又抄
又攞本土製作做擋箭牌唔買版權
仲衰過支那人
到底你明唔明講緊啲咩
討論緊綜藝還原係唔係一個idea
你係咁同我原神JM9
所有Youtuber都只係霎眼嬌????

井底之蛙
我睇完覺得浪費咗個set up 太多人唔認真玩,阿慈個啲只係全程係度派膠大叫,係得locker同陳伯認真玩。雪櫃個置入又整到完全零關係,玩家隊一開波唔傾戰略就無啦啦話要食雪糕。你都feel到玩家都唔想玩點會想睇。

同埋本身Netflix隻game嘅人物塑造就好少,所以已經悶悶地。加上試當真本身個預告好似好認真咁,但係入到去啲人感覺又係度hea玩,就冇隻game要搵命搏嘅感覺,所以唔知自己睇緊咩
樓主要學止蝕離場
彈出又得,彈入又得,得咗
你定義嘅?
其實佢來來去去拍嗰啲都係二次創作或者綜藝其實同歡樂今宵或者Running Man冇分別
唔評論太多好唔好睇啦,但至少唔係電影囉,亦希望佢哋唔好再話自己拍緊電影
支那人一直都係神還原
唔係抄
佢抄魷魚遊戲同試當真抄今際之國有咩分別?

有嘅
一個喺外國你屌佢冇人得閒理你
一個喺香港你屌佢成班人圍埋一齊柴台贈興囉
喺香港搞創意嘢真係難過西方國家好多
啲撚屌觀眾咁撚柒難服侍
打手味極濃
好柒,柒咗咪認囉,又話人地唔知你idea,又話人唔撐你

我淨係知套片真係好柒

要知你乜柒理念先屌得㗎咩,好好接受批評,下次拍好啲啦
完全同意....
尤其是係新嗰個女仔叫咩510, 完全帶唔到投入感比觀眾, 其他人都還好
跟住睇十分鐘畀咗三個close up廣告
食雪糕嗰度真係出曬戲
我明要賣廣告, 但係咁多廣告都冇人想睇啦
好失望
想當年日日睇試當真,
依家隔咗幾個月再睇返試當真竟然比啲咁嘅質素我
你都好尷下
我個例子係覆緊樓主屌無人認真玩
如果咁唔認真 一個藝人又使唔使咁不顧形象
完咗佢 食杯雪糕唔好?
屌得有point
都有其他人係認真玩,不過相對無咁搶眼
講得啱
見到佢哋食雪糕心諗jm9
即刻完全冇曬投入感
而家係你自己同自己玩白痴泥漿摔角喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞