第一次睇「試當真」……真係尷

474 回覆
1732 Like 378 Dislike
我本身無睇今際
見到搶旗嗰個轉折係覺得唔錯
不過對比起其他真係game真係爭啲
掂過碌蔗同合格差好遠
到底你要點先明

你咁講匡智都拍到試當真啲片
你咁講即係等於冇QC

試還試
有一半合格作品都算
而家十套有九套都悶算唔算玩死自己channel
Sor 我唔睇垃圾
好少聽人咁講
試當真自己都認啲片質素跌同收視直線下插
得你哋仲會話出街反應好
弱智打手係咁
又或者係條on9修分身
最好笑佢話“做創作” 人唔笑狗都吠
多謝你提左我入去負評出番黎
公道講句 如果係fans睇會有個包容度喺到
但如果係一個第一次睇嘅觀眾
實會心諗做乜鳩 成班人都好kam
哩點我好認同
YouTube is evil
想睇你出錢搵人拍套好過佢地
原作入面無效狀態對決會有強力電擊
係唔可能比你無限用呢個方法去封人行動
點解唔可以諗其他execution去補一補呢個位
例如你每電一次, 就要加負重, 令你行動上要更多體力, 咁可以扮番電擊之後對身體嘅傷害
又或者係電到某個次數, 會直接收皮
而家電擊由抽啤牌決定封行動嘅時間
咁我博好運得啦, 留幾個隊員長駐無效狀態
無效嘅就逐個拍對面, 只要抽到細點數啤牌
就有時間差去再拍其他敵人去封行動
即使人地用無效狀態隊員黎防守, 一樣都係靠抽啤牌
即係話只要每次電擊抽到細啤牌, 就會有時間差多一個行動力去再封人行動, 正常狀態隊員就可以拎一萬分嘅遊戲
變左抽細啤牌就贏嘅遊戲, 咁係一個鬥智, 鬥力, 定鬥運氣嘅遊戲呢?
你要還原遊戲, 就要諗多d真正玩隻game嘅時候會出現嘅bug位
你又要話自己神還原, 又要限制梅花K隊要跟原著分配分數
又唔見你要韮木要有一段時間要搞鳩宇佐木
搞到而家不倫不類咁, 做d唔做d, 淨係得場景同造型神還原到

成條片, 最好睇嘅 就係條trailer同埋劇照
劇照又扮番龍田夾手嗰幕, 原來出到黎條片係玩到咁
條片最後嗰段單人牢房條trailer又係吸引嘅
但食過屎之後就唔抱咁大期望喇
分分鐘又變左垃圾game, 加唔知點樣硬入廣告
Respect陳伯開完show第二日都咁落力玩
咁你一句沖唔睇垃圾咪得
亂up咩曾志偉
豪哥pin呢個啦
咁你不如答下屎當真同tvb 曾志偉果啲模仿有咩分別
幾好睇喎
你果代即係睇獎門人都笑到仆街果代?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞