歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (176) 我就係模型!!哦呢娃Model!!

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

砌模型資歷淺,我以為係鋪頭名
facebook search 麒麟昇 問下
唔該
補一件連運費大約4-60
買盒新都係150
福姑戰士
新世紀福姑戰士
只係建議下 有錢可以買成盒砌多隻都得
GOD 200幾先啱
你話人pkm 對戰廚神獸廚嚴選廚,
人地可能會應"我係呀"
砌模型既人都可以放開心胸認左佢
"我就係素組撚" "我就係噴油撚" "我就係當佢3d puzzle咁砌"
我正式宣佈
所有模型, 都係puzzle!!!!!!!!!
自認從來無問題
而家挑起火頭果條執笠老闆係講緊
「你要去返d 對戰post 先係真正討論pkm 點玩
唔係既你都只係玩緊隻幼稚園game」
自認就當然係冇問題,但如果有人話玩pkm 隨便睇喜好練寵嗰啲人唔係玩緊pkm, 例如「依度係pkm 既討論區但有啲都唔係玩既人轆左入黎」,咁被屌是正常的

諗起er 嗰陣大把依啲例子
你食屎啦 明明係積木
我屌你啦
我砌既係老婆
積木(膠)
你話人pkm 對戰廚神獸廚嚴選廚,
人地可能會應"我係呀"
砌模型既人都可以放開心胸認左佢
"我就係素組撚" "我就係噴油撚" "我就係當佢3d puzzle咁砌"
自認就當然係冇問題,但如果有人話玩pkm 隨便睇喜好練寵嗰啲人唔係玩緊pkm, 例如「依度係pkm 既討論區但有啲都唔係玩既人轆左入黎」,咁被屌是正常的

諗起er 嗰陣大把依啲例子

係囉 所以我屌人都好正常
我又唔係冇砌 我暫時黎講除咗真實比例模型外
乜都砌齊 我連Lego都有玩
你話我冇玩開入黎冇啦啦屌人就話姐
我自己都開玩既講啲野屌埋自己?
雖然我真係成日自嘲
你信唔信一陣就比人話我砌好多咩係到扮大支野
實情係模EE純粹想屌鳩我
佢忍左我好耐
我相信依啲係愛情表現既一種
有冇RG unicorn phenex水口圖睇
想買
大戰完準備放工 時間岩岩好
又有rx78
主力黎
同埋隻 GM (SLEGGAR)
應該係第3次開訂
買啦
成隻金閃閃, 多數側面細細點 唔會覺眼
正面應該得肩甲同腳有少少

雙盾邊位就多d
希望搶到
一係陸上自衛隊07式或者Evoroids 叫平少少體驗下先
番出既pb有冇鋪會開訂,所買吉姆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞