歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (176) 我就係模型!!哦呢娃Model!!

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
笑到我
Marketing 係點我覺得無咩問題
所見即所得都無問題
問題係點解要屌人地點玩人地既興趣?唔係用佢果套玩呢個興趣就唔得?
呢個先係佢既問題
主要兩種,女神裝置姐係橫盒嗰啲可動勁但係關節穿崩中,直盒嗰啲相反

另外島田隻喵女超正
唔好呀
EG關節好鬼鬆
水星同MGSD條腰扭2下就分離左

咁玩bamdie 模型嘅都有唔同程度嘅。
有人會將部EG改到RG咁
亦有人砌嗰陣時連水口都唔修

水口都唔修然後話自己砌緊模型,我就覺得呢啲真係似砌puzzle 多過模型嘅。

我細波至中波岩心水就
有d人喜歡大波波既真係一出就買唔會諗
幾時有叫過人要跟我個套
幾時有屌過
個起因係我串人話Bandai要遮蓋
但真係爆發點係Bandai=3d puzzle喎
然後啲過激反應先係重點
同埋一直都有講我係對人唔係對事
好耐之前150 the o我都有講
有啲人見心頭好作品出模型
佐係非Bandai,好似見鬼咁
明明簡單過砌RG
Smp電童出哂d數碼獸 童年回憶死死氣買哂
因為佢係老闆囉,b社同模型鋪呢d商家一致都推緊叫玩家玩新深入d整多d色水,
阿名人都係咁講架
嚴選就Arcanadea啦

用指甲鋏整既模型都係砌模型,唔應該咁樣分
「砌模型」係一個行為、一個嗜好,唔係一個分高低指標
既然你都識講對人不對事,咁被屌先應份的
暫時只係買左小惡魔同島田貓女, 2隻都J死, 個BODY 以前想砌女女只有GK 件選擇, 難搞又要識畫眼先靚, 而家有模型砌真係好正
咁GK造型靚好好
呢啲可動可以當換裝娃娃咁玩
我希望你搞清楚
佢係因管理音響鋪不善而轉型賣埋模型仍然執笠既老闆
歡迎互毒
係香港 冇返咁上下錢 都好難維持一間實體鋪
網店成本低好多
Exactly
呢個post 本來一路都唔會講到點先為之岩既砌模型方式
就算有人post 隻指甲鉗砌成既素組,都唔會屌佢砌錯,都係睇下點令佢下隻砌得再靚d
興趣呢樣野本身點執行係每個人既自由
而唔係條磨碌咁要管埋人地點玩
印左眼真係福音 好多人都係咁先入坑,包括我
z_z巴畫眼好撚勁
直盒我依期想買杜爾咖,個樣同個身都正
另外橫盒嗰啲真係推薦買衰咗,啲可動好正好好玩
請勿人攻擊
佢都係跌電話柒左D者,唔關模型事
我冇錢執笠又唔撚得既
同埋未轉賣模型前都係諗住執左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞