[直播/多圖?/北美/文字] 用廿日帶住母親環遊世界

272 回覆
38 Like 13 Dislike

當你有個種 想逃走到一個冇人識既地方 波多黎各真心係個好選擇
聽唔到一句中文 個city好純樸 小島風情 係舒服

San Juan Gateㅣ唔翻譯中文啊發脾氣啊
1500s啲歐洲人黎到呢個小島就係要經呢個門

沿途行就係海啊jengs
但真心好0晒 係香港既個種濕熱
西岸j表示覺得好難頂
聽朝晨早去玩ATV 去訓先 有野問 請講底

睇咩恐怖片
間酒店太舊 燈光又暗 一層有成100間房 要行勁長既走廊先到間房

一堆 zombie 湧出來

[/quote]

你一講我都覺

睇咩恐怖片
間酒店太舊 燈光又暗 一層有成100間房 要行勁長既走廊先到間房

一堆 zombie 湧出來

你一講我都覺[/quote]
好彩走左姐
唔係我會淆底😂😂😂
今日晨早流流起身去ATV

好多泥成身泥
好多泥成身泥

想知媽媽有無坐
依樣咁激 老人家唔會玩掛
島國梗係要去沙灘啦,幾時去?
好多泥成身泥

想知媽媽有無坐
依樣咁激 老人家唔會玩掛

要有車牌是可以揸 所以我做司機 佢坐後面影相😂

聽晚會去波多黎各最有特色既螢光海
後日住個間酒店聽講有私人小島 到時會去小島既沙灘chill下

後日住個間酒店聽講有私人小島 到時會去小島既沙灘chill下

post多d相等我呢個窮撚妒忌下

post多d相等我呢個窮撚妒忌下

要後日

呢度好熱啊救命 同香港差唔多咁既溫度 但啲人唔開冷氣
黎到波多黎各第二日 我終於見到有亞洲人

熱...?
我依到三十七度
體感溫度49.......

熱...?
我依到三十七度
體感溫度49.......

都差不多架啦
更一更圖先

係old San Juan 一整日其實都夠架啦
尋日一落機去酒店check in晒啲野 出去行下食下飯
今日完左ATV tour之後番番old San Juan食飯行下又一個下晝

我間酒店又係比較舊 但old San Juan本身成個城都係古城 所以冇得要求啲咩 但我會話San Juan呢間酒店既舊比NY個間舊的比較好
NY個間真心太太太太太陰森 學你地話齋下一秒有walking dead沖出黎既feel
酒店舊其實我又覺得問題唔大 企企理理我就心滿意足
但NY酒店個廁所板係最接受唔到 (唔知係咪我個人問題) 個廁所板舊到啲膠已經起粒粒 比我既感覺係萬人公廁 個feel有啲唔係咁好
Old San Juan個間酒店 最舊係部電梯 仲係個種要用人手拉門個種
整體來說 都還好 店員太nice啦
酒店門口

酒店隔離

今日晨早活動係ATV越野車
好啦我只可以話 我比網上個簡介呃左
我以為會係San Juan個城入面類似觀光開車(可能係我諗多左)
點知係係人地個農場/訓練營入面兜黎兜去 體驗ATV
不過都係好玩既 大鄉里未開過越野車 啲泥泥水水牛牛屎
但要有車牌先玩得 我唔係好明點解要車牌
仲易過單車 不過時速可以去到25mph
吹住風 睇下牛牛 喂下馬 又一個上晝
岩岩訓醒
周身骨痛 越野車行啲路太唔平 chok下chok下
人老啦

我以為會係San Juan個城入面類似觀光開車(可能係我諗多左)

點解有得喂牛喂馬

點解有得喂牛喂馬

因為ATV個場地係人地個農場度 入面有好多牛牛馬馬
岩岩係熱帶雨林出黎 先有網
人生第一次入熱帶雨林
人生第一次行入瀑布底(我唔記得禁著個action cam
不枉此行
人生第一次入熱帶雨林
不枉此行

其實好想去亞馬遜
但都知道超危險
十死無生嗰種
人生第一次入熱帶雨林
不枉此行

其實好想去亞馬遜
但都知道超危險
十死無生嗰種

去旅行安全為上
尋日下晝未更完

話說當波多黎各個地理位置好好 歐洲人去美洲既入口 好當然係會唔安全
所以當時起左城牆 城堡個啲保護住

Plaza de Armas de San Cristóbalㅣ英文都唔知唔好問我中文

炮台入面影點解波多黎各咁靚
Parqueㅣ唔知啊啊啊啊啊
沙灘
水清沙幼

好多人玩水活動

比福利 天體沙灘唔敢講 因為好少女仔裸上身右手邊個姐姐仔應該已經極限

痴線 好藍阿
有執過?真係藍得有啲誇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞