今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
你又7左少少
我用緊6S+ 都已經疾啦
唔好9UP
臨訓點會開大燈
開個床頭細燈再較暗啲部電話啦正常都
佢未set之前較到最暗都仲光過我個床頭細燈
眼都盲喇𨳒你
師兄出下街

係吖係吖 你講得啱
得班未用過android嘅人係度lag lag叫
利申:用緊iphone X
過左兩年先有type c仲學人講屌打
咁又係 你咁撚得閒睇十個鐘youtube
我用緊iPhone 14 同3叔 flip 4
Flip 4有時打機會窒下窒下
要重開機先正常返
iPhone 14 pro max 唔會有呢個情況
A機2系真係比老人家用
無乜要求 睇下片同睇下whatsapp
呢個價錢唔會諗佢有咩要求掛
有冇 iPhone 用家可以話畀我聽呢隻頭叫咩名唔係太識
通常老母機都唔知情下裝左好多大陸app,成部機比人hack左咁
唔好咁啦 人地要攞黎同iphone14 pro max比架
唔係掛我仲諗住升級去6s
S22+啱啱好一年仲未
封閉系統自成一國,你係入面咪覺得方便
tim cook 出舊屎你地都會因為依個原因唔換

平時2個系統都有用,感想就係蘋果綁死左你用佢既野,如果唔係就好唔方便
上網睇片同13比都係各有優劣差半個鐘 原來咁就叫屌打 港毒之父啲中文果然名不虛傳
笑到出眼水

An狗比人撚狗咁撚
次次android post都有人咁回 開始懷疑係咪假膠
原本諗住舊電倒水就有藉口換
等下等下又半年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞